Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ar fi ales deja un nou antrenor principal, în locul lui Strizu. Decizie foarte surprinzătoare luată de patronul FCSB

Gigi Becali ar fi ales deja un nou antrenor principal, în locul lui Strizu. Decizie foarte surprinzătoare luată de patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-ar fi ales pe Corneliu Ionescu pentru postul de antrenor la FCSB.

Leo Strizu a lăsat vacant postul de antrenor principal la FCSB. El a surprins pe toată lumea după ce şi-a anunţat demisia la finalul victoriei cu 4-1 în faţa Petrolului.

Gigi Becali s-ar fi mişcat repede şi ar fi ales deja antrenorul cu licenţă PRO care să stea pe banca FCSB-ului.

Corneliu Ionescu ar urma să-i ia locul lui Leo Strizu pe funcţia de antrenor principal la FCSB

La fel de surprinzătoare ca demisia lui Leo Strizu este alegerea lui Gigi Becali.

Potrivit Fanatik.ro, patronul FCSB a decis să-l numească antrenor principal pe Corneliu Ionescu, un nume necunoscut chiar şi pentru suporterii vicecampioanei României.

În vârstă de 57 de ani, Corneliu Ionescu n-a mai antrenat până acum la nivelul Ligii 1. El a pregătit echipe de juniori la Dinamo şi la FC Argeş.

Corneliu Ionescu a lucrat până acum la academia FCSB, unde a fost şeful centrului de copii şi juniori, după ce Bebe Alexe a plecat la FRF.

Corneliu Ionescu ar urma să ocupe doar în acte funcţia de antrenor principal. În realitate, de pregătirea echipei se va ocupa în continuare Mihai Pintilii.

Leo Strizu s-a supărat şi şi-a dat demisia

Imediat după victoria cu 4-1 obţinută de FCSB în faţa Petrolului, Leo Strizu a surprins pe toată lumea şi şi-a anunţat demisia.

Acesta şi-a motivat decizia prin faptul că are neînţelegeri cu o persoană importantă din cadrul clubului:

”(n.r. a fost ultimul meci al dumneavoastră?) Da, am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie grea, uşoară... cred că e corectă, pentru că îmi ajunge.

Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care m-au adus într-o postură foarte negativă.

Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat. Şi atunci am spus că dacă în interioriul clubului... sunt curios şi eu să aflu... sau poate o să iasă şi o să vedem cine este această persoană, această sursă, să îmi spună în faţă unele lucruri apărute în presă”, a spus Leo Strizu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare