Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali doar ce a încasat peste 100 de milioane de euro. Oferta importantă pe care a acceptat-o: ”Nu există nimeni ca el”

Gigi Becali doar ce a încasat peste 100 de milioane de euro. Oferta importantă pe care a acceptat-o: ”Nu există nimeni ca el”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încasat recent peste 100 de milioane de euro, susţine Dumitru Dragomir.

Gigi Becali este cel mai cunoscut latifundiar din România şi aşa a reuşit să-şi construiască impresionanta avere. Dumitru Dragomir susţine în continuare că ar fi cel mai bogat român, după Daniel Dines, fondatorul UiPath.

Fostul preşedinte al LPF oferă un exemplu şi spune că Gigi Becali a încasat recent peste 100 de milioane de euro.

Peste 100 de milioane de euro pentru Gigi Becali: ”Nici nu ştiu ce Dumnezeu face cu banii”

Această perioadă a fost foarte fructuoasă pentru Gigi Becali. Dumitru Dragomir susţine că patronul FCSB a reuşit să încheie o tranzacţie uriaşă, care i-a adus în conturi peste 100 de milioane de euro.

Fostul preşedinte al LPF spune că Becali are în continuare suprafeţe mari de teren, care valorează sute de milioane de euro.

”Gigi mâine poate să vândă 100 de hectare, să-şi ia 300 de milioane de euro fără să-l doară capul. El ţine de pământuri. Nu vrea să le vândă. A vândut acum unul de 100 de milioane de euro sau două.

Nici nu ştiu ce Dumnezeu face cu banii. În afară de biserici, nu ştiu ce face”, a declarat Dumitru Dragomir pentru PlaySport.

Tranzacţia despre care vorbeşte Dumitru Dragomir vine după o altă afacere importantă făcută de patronul FCSB.

Potrivit profit.ro, Gigi Becali a vândut recent 13 hectare de teren în Pipera către dezolvatorul imobiliar H4L Development. În urma acestei tranzacţii, Gigi Becali a încasat în jur de 30 de milioane de euro.

În plus, fostul europarlamentar i-a cedat şi lui Dumitru Dragomir un teren de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, tot în Pipera, pentru care a primit încă două milioane de euro.

”Bag mâna în foc că nu există altul mai pricopsit. Poate doar ăla cu IT-ul din America, care are 8 miliarde. Altfel, convingerea mea este că nu mai e nimeni.

Vă garantez că din punct de vedere al cash-ului nu există nimeni al doilea în România decât Gigi Becali”, a mai spus Dragomir pentru PlaySport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare