adplus-dvertising
You are here:

"Gigi Becali i-a spus că-l aşteaptă la FCSB". Răsturnare de situaţie în privinţa fotbalistului trimis de finanţator în străinătate să câştige "câteva milioane"

"Gigi Becali i-a spus că-l aşteaptă la FCSB". Răsturnare de situaţie în privinţa fotbalistului trimis de finanţator în străinătate să câştige "câteva milioane"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a acceptat, de mai multe ori, revenirea unor fotbalişti importanţi la echipa din Berceni. La orizont, a apărut o nouă variantă. Impresarul Bogdan Apostu a anunţat că atacantul Sergiu Buş e liber de contract şi va semna doar cu o echipă puternică din Liga 1.

Îşi respectă promisiunea Gigi Becali în cazul lui Sergiu Buş?

Unul dintre atacanţii importanţi din ultimele sezoane din Liga 1, Sergiu Buş, a rămas liber de contract, la mai puţin de un an de când a plecat de la FCSB în Coreea de Sud, la Seongnam FC. În următoarea perioadă de transferuri, vârful care a mai jucat la CFR Cluj, Astra Giurgiu sau Gaz Metan e pregătit să revină în România, la o echipă care îi poate îndeplini pretenţiile financiare. 

"Sergiu Buş a reziliat contractul cu Seongnam, oficial, săptămâna trecută. Suntem deschişi la discuţii cu orice echipă. Cred că va fi foarte greu ca el să ajungă la o echipă medie din România, pentru că are nişte pretenţii salariale destul de mari, care nu pot fi suportate decât de o echipă mare", a anunţat Bogdan Apostu, impresarul atacantului. 

La începutul anului, în ianuarie, atunci când a plecat de la FCSB, Sergiu Buş a avut dubii că mutarea se va realiza. În cele din urmă, Gigi Becali a primit 300.000 de euro şi i-a făcut o promisiune atacantului de 29 de ani. 

"Chiar i-a transmis Gigi Becali că îl aşteaptă după ce câştigă câteva milioane acolo, îl aşteaptă înapoi la FCSB. E clar că Sergiu merita mai mult la FCSB, e incontestabil lucrul acesta", a declarat Bogdan Apostu pentru Telekom Sport, după realizarea transferului în Coreea de Sud. 

Mihai Stoica a anunţat pe ce atacanţi se bazează FCSB

În acest moment, Toni Petrea are trei variante pentru postul de atacant central. Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a susţinut că Andrei Dumiter, Claudiu Keşeru şi Ianis Stoica pot fi folosiţi în funcţie de modul în care antrenorul îşi doreşte să abordeze ofensiv o partidă. 

"Dumiter şi Keşeru sunt jucători cu profil diferit. Keşeru e cu calitate, punct de referinţă, cu execuţii. Dumiter cere mingea în profunzime, agresiv, pune alte probleme adversarilor. Mai e şi Ianis Stoica, a treia soluţie de număr nouă. Uite că Dumiter a profitat că au fost mulţi absenţi la acel meci celebru cu 13 jucători. Şi-a pus amprenta", a declarat expertul Telekom Sport.  

Dacă ar reveni la FCSB, Sergiu Buş s-ar putea lovi de aceeaşi situaţie de care s-a amuzat în momentul plecării de la echipa finanţată de Gigi Becali. 

 

viewscnt
Articole similare