Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali iese la atac şi îl ironizează pe Mihai Rotaru: "Am bătut o echipă cu 11 jucători mai buni, îţi dai seama?"

Gigi Becali iese la atac şi îl ironizează pe Mihai Rotaru: "Am bătut o echipă cu 11 jucători mai buni, îţi dai seama?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova, încheiată cu victoria "roş-albaştrilor" cu scorul de 3-0.

Finanţatorul celor de la FCSB a vorbit la palat despre victoria echipei sale de pe terenul Universităţii Craiova, în deplasare, scor 3-0. Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu au marcat pentru echipa de pe primul loc din Superliga României.

Latifundiarul din Pipera l-a ironizat pe Mihai Rotaru, finanţatorul celor de la Universitatea Craiova, după ce acesta a avut un mesaj războinic pentru jucătorii şi suporterii echipei înainte de meci.

"Acum noi avem meciul cu FCSB. Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câştigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulţi consideră că avem cel mai bun lot din România. 

De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt." a declarat Mihai Rotaru, la Fanatik. Gigi Becali a venit cu o replică pentru Rotaru după victoria echipei sale cu scorul de 3-0 şi nu l-a iertat pentru declaraţiile sale.

Ironia lui Gigi Becali

"Ca să fac o mică ironie, că am zis că nu o mai fac, dar fac totuşi. Am zis să nu se supere Dumnezeu pe mine: mă noi am făcut o mare performanţă, una dintre cele mai mari de când sunt în fotbal. Am bătut o echipă care pe toate posturile are jucători mai buni decât noi.

Ei toţi, 11, sunt mai buni decât ai noştri. Îţi dai seama ce mare performanţă am făcut? Cum se poate aşa ceva?" a spus Gigi Becali, luni dimineaţă, la palat.

 

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovagigi becalimihai rotarusuperliga 

viewscnt
Articole similare