Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”E Neymar sau luptător de sumo?”. Cum a apărut brazilianul lui Al Hilal la petrecerea de aniversare a lui Romario

FOTO | ”E Neymar sau luptător de sumo?”. Cum a apărut brazilianul lui Al Hilal la petrecerea de aniversare a lui Romariogalerie foto

Neymar

Comentarii

Neymar (31 de ani) a ajuns ţinta glumelor după cea mai recentă apariţie în spaţiul public. Brazilianul încă se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită la începutul sezonului.

Neymar, ironizat după ce a acumulat multe kilograme în plus

Neymar a jucat foarte puţin de când s-a alăturat clubului saudit Al Hilal din Arabia Saudită, după ce şi-a rupt ligamentul încrucişat al genunchiului stâng în luna octombrie.

Fostul jucător de la PSG îşi continuă convalescenţa în Brazilia, unde lipsa de activitate a dus la acumularea de kilograme în plus.

Numeroşi fani s-au arătat îngrijoraţi de forma fizică a lui Neymar, fotografiat la petrecerea de aniversare a lui Romario, astăzi, 29 ianuarie. Fostul Balon de Aur (1994) a ajuns la vârsta de 58 de ani.

Hainele negre şi largi ale lui Neymar nu au reuşit să ascundă faptul că jucătorul este departe de greutatea ideală.

"Mâncarea de la cantină e bună", "Ce risipă", "Şi-a mâncat salariul", "E în depresie", ”E Neymar sau luptător de sumo?”, au fost câteva dintre comentariile postate pe reţeaua de socializare X.

De asemenea, fanii au remarcat că la 58 de ani, Romario este într-o formă mai bună decât Neymar la 31 de ani (32, pe 5 februarie).

Afla mai multe despre: neymaral hilalromarioarabia saudita 

viewscnt
Articole similare