Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îi face vânt, dar jucătorul FCSB-ului nu vrea să plece. ”Mai aşteaptă o variantă”. De unde poate să vină oferta de milioane

Gigi Becali îi face vânt, dar jucătorul FCSB-ului nu vrea să plece. ”Mai aşteaptă o variantă”. De unde poate să vină oferta de milioane

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este recunoscut drept un patron care ţine bine de jucătorii săi şi le dă drumul doar atunci când poate obţine profit maxim de pe urma lor. Acest lucru speră să reuşească la un moment dat şi cu Ianis Stoica (19 ani).

Totuşi, până atunci, Gigi Becali acceptase să îl împrumute pe jucătorul de 19 ani (20 pe 8 decembrie) la U Cluj, pentru ca acesta să prindă mai mult timp de joc.

La FCSB, concurenţa pe posturile din ofensivă a devenit acerbă, astfel că tânărul jucător de bandă nu mai avea loc în echipă.

Gigi Becali a primit o ofertă, dar jucătorul FCSB-ului nu vrea să plece. ”Mai aşteaptă o variantă”. De unde poate să vină propunerea surpriză

Dar, suprinzător a fost faptul că Ianis Stoica a refuzat mutarea la nou-promovată. Tânărul atacant al roş-albaştrilor ar avea alte planuri.

Directorul sportiv al celor de la U Cluj, Gabi Giurgiu, a subliniat că jucătorul celor de la FCSB ar prefera mai degrabă un transfer în străinate dacât o mutare internă.

”Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înţeles că jucătorul mai aşteaptă o variantă din afară. Sunt discuţii, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a declarat oficialul celor de la U Cluj, potrivit Gsp.

În acest sezon, Ianis Stoica a jucat 18 meciuri în toate competiţiile, dintre care doar şase în campionat.

Nu a marcat vreun gol sau assist. În stagiunea trecută, şi-a trecut de nouă ori numele pe lista marcatorilor.

Afla mai multe despre: fcsbu cluj 

viewscnt
Articole similare