Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, impresionat încă o dată de vedeta sa de la FCSB: ”Este extraordinar”

Gigi Becali, impresionat încă o dată de vedeta sa de la FCSB: ”Este extraordinar”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a tras concluziile după remiza dintre FCSB şi Rapid şi a avut cuvinte de laudă pentru unul dintre jucătorii de la echipa sa.

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Olaru (10) şi Băluţă (57), în timp ce pentru giuleşteni au înscris Krasniqi (12) şi Rrahmani (16).

Gigi Becali a fost mulţumit de acest rezultat, unul care o duce pe FCSB cu un pas şi mai aproape de titlu.

Gigi Becali, entuziasmat de prestaţia vedetei sale

Patronul roş-albaştrilor a evidenţiat, încă o dată dacă era cazul, evoluţia foarte bună a lui Florinel Coman. De această dată l-a lăudat pentru capacitatea sa fizică.

”Braun s-a ţinut numai de el, dar nu a fost niciun jupân. E bun, i-a pus ceva probleme. Florinel, dacă a jucat tot meciul şi nu a cerut schimbare, înseamnă că stă bine fizic. Este extraordinar”, a declarat Gigi Becali, conform Prima Sport.

Cotat la şase milioane de euro, Florinel Coman a jucat 36 de partide pentru FCSB în acest sezon şi a livrat 18 goluri şi 11 pase decisive în toate competiţiile.

În urma acestui rezultat, în clasamentul Superligii, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare