Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mesaj decisiv pentru Toni Petrea. Antrenorul îl duce mai departe vestiarului: "Băi, munceşte omul în construcţii opt ore, bă!"

Gigi Becali, mesaj decisiv pentru Toni Petrea. Antrenorul îl duce mai departe vestiarului: "Băi, munceşte omul în construcţii opt ore, bă!"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a acordat credit antrenorului Toni Petrea, deşi a pierdut titlul, dar acum are aşteptări mari din partea lui şi a vestiarului.

Gigi Becali, mesaj pentru Toni Petrea şi fotbaliştii FCSB

  • FCSB începe noul sezon din Superligă sâmbătă, de la 21:30, pe teren propriu cu U Cluj. Meciul e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Într-un sezon care CFR Cluj a început slab, cu înfrângerea din Supercupa României şi eliminarea ruşinoasă din primul tur preliminar Champions League, finanţatorul FCSB simte că se poate mai mult. 

De aceea a fost ferm, cu scurt timp înainte de primul meci. El se aşteaptă la mai multă implicare din partea fotbaliştilor de la FCSB pe care îi plăteşte. 

„S-a dus Miron în Israel şi a zis că nu mai poate să suporte. Păi, bă, dacă eşti fotbalist, vrei 20 de mii de euro pe lună, păi tu te antrenezi pe o oră jumătate sau două? Băi, munceşte omul în construcţii opt ore, bă! Ia treci şi tu şi munceşte opt ore, bă”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro.

Finanţatorul vrea antrenamente intense, iar cei care nu se vor ridica la nivelul aşteptărilor vor fi penalizaţi. 

„Bă, te rog frumos! Vrei iei zece mii de euro pe lună, scoate untul! Cât faci antrenamente? Două ore? Nu, mă, patru ore de acum în colo faci antrenamente. Cine nu vrea? Să-i tăiem salariu! Nu mai ia 20 de mii. Să ia două mii. 

Se plange (n.r. - cineva), acasă! Acasă!”, mai spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare