Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a renunţat la ideea retragerii: ”Mă las de fotbal, îmi iau banii şi cu asta, basta!”

Gigi Becali nu a renunţat la ideea retragerii: ”Mă las de fotbal, îmi iau banii şi cu asta, basta!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a recunoscut că nu a abandonat ideea retragerii din fotbal, dacă lucrurile nu vor decurge aşa cum acesta va dori.

Omul de afaceri a lansat un ”ultimatum” către jucătorii săi, înaintea meciului cu Farul Constanţa, din runda viitoare, pe care acesta îl consideră decisiv în economia luptei pentru titlu.

  • Partida dintre FCSB şi Farul este programată luni, 17 aprilie, de la ora 20:30, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gigi Becali pune presiune pe jucători: ”Dacă n-o baţi pe Farul, n-ai ce să cauţi la titlu!”

Cu şapte etape rămase de disputat în play-off, diferenţa dintre liderul Farul şi FCSB, ocupanta locului trei, este de cinci puncte. 

Gigi Becali consideră că partida cu Farul, din runda următoare, este decisivă pentru a stabili care sunt cu adevărat şansele la titlu ale FCSB.

În opinia sa, echipa pe care o patronează are o singură variantă la dispoziţie: victoria! Orice alt deznodământ o scoate definitiv din lupta pentru titlu.

În acelaşi timp, Gigi Becali nu exclude nici ideea retragerii din fotbal, în cazul unui nou sezon fără titlu câştigat.

"Nu înţelegi? Dacă n-o baţi pe Farul, n-ai ce să cauţi la titlu! Ce mai vrei? Dacă eşti valoros... N-aţi văzut City 3-1, 4-0, 2-0. Se poate întâmpla orice cu Farul, cum s-a mai întâmplat.

Acum, când e meci decisiv, trebuie să îi dai două-trei goluri în plus, ca să excluzi orice fel de risc. Avem valoare să facem asta. Dacă nu, ce să mai căutăm?

Mă las de fotbal, îmi iau banii şi cu asta, basta. Dacă nu o baţi pe Farul când ai nevoie să joci la titlu, să câştigi, eşti exclus. Aseară, dacă nu dădeam gol, gata, la revedere titlu", a declarat Gigi Becali, luni.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb-farul 

viewscnt
Articole similare