Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ”nu mai este” patron la FCSB, dar anunţă: ”Dacă luăm titlul, mai bag cinci milioane de euro”. Câţi jucători vrea să cumpere

Gigi Becali ”nu mai este” patron la FCSB, dar anunţă: ”Dacă luăm titlul, mai bag cinci milioane de euro”. Câţi jucători vrea să cumpere

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali continuă să se contrazică în decizii şi afirmaţii, când vine vorba de FCSB. ”Ieri” se pregătea de Liga Campionilor, ”astăzi” a înstrăinat acţiunile, iar ”mâine” este gata să investească cinci milioane de euro.

Gigi Becali a afirmat răspicat, în nenumărate rânduri, că este gata să o vândă pe FCSB, însă mirajul titlului este foarte aproape să-l întoarcă din drum.

Gigi Becali nu mai vinde FCSB-ul?

Omul de afaceri a declarat că este gata să mai investească cinci milioane de euro în transferuri dacă FCSB va câştiga titlul şi va lupta pentru un loc în grupele Ligii Campionilor.

Semn că nu mai este atât de convins că vrea să vândă echipa indiferent de oferta pe care o va avea.

Gigi Becali şi-a întocmit şi o listă de patru jucători pe care i-ar vrea la FCSB, fără a spune despre cine este vorba. Doar posturile pe care el le consideră deficitare.

Dacă luăm titlul, mai bag cinci milioane de euro. Trei, patru, nu ştiu. Mai iau doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant.

(n.r. - Nu prea v-au mulţumit Dawa şi Tamm) Am zis că iau doi fundaşi centrali, nu am spus că nu m-au mulţumit”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Aşadar, chiar dacă nu o spune cu subiect şi predicat, Gigi Becali este hotărât să schimbe total faţa apărării, de unde ar putea dispărea definitiv Joyskim Dawa, Iulian Cristea, Denis Haruţ şi Joonas Tamm.

Rămâne de văzut dacă, dintre aceştia, va mai păstra vreunul din vară, în condiţiile în care ca lua titlu. În acest sezon, cea mai bună şi constantă evoluţie a avut Joonas Tamm, internaţional estonian.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare