Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, o nouă reacţie furtunoasă după egalul cu Clinceni. "Bă, Poenarule, bă. Eu te-am făcut pe tine. Ce citeai tu dacă nu iţi dădeam eu cartea?"

Gigi Becali, o nouă reacţie furtunoasă după egalul cu Clinceni. "Bă, Poenarule, bă. Eu te-am făcut pe tine. Ce citeai tu dacă nu iţi dădeam eu cartea?"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2, iar Gigi Becali a făcut un val de declaraţii după meci.

Gigi Becali, mesaj pentru Ilie Poenaru, după FCSB - Academica Clinceni 2-2

În urma rezultatului de luni seara, FCSB a rămas pe locul 2 şi a ratat ocazia de a trece peste CFR, care a pierdut contra lui Sepsi, scor 0-1. Becali a anunţat că echipa din Ilfov are datorii la el de pe vremea când evolua în al doilea eşalon al fotbalului. Chiar dacă Clinceni este datoare la Becali, finanţatorul echipei nu a dorit să aranjeze meciul, după cum el a precizat. 

"Nu e normal? Vedeţi până unde merge moralitatea mea? Nu am ţinut cont, să se joace pe bune să fie dreptate şi am pierdut 4 puncte. CFR i-a bătut de patru ori, cu noi şi-au dat viaţa, foarte bine că şi-au dat viaţa, dar trebuia să facă asta şi cu ei.

Dacă eu nu am folosit echipa mea, care e a mea, dacă nu am primit banii, nu e a mea echipa?! Nu m-am folosit de asta. M-am retras şi la revedere. S-a jucat pe bune. Mă bucur că au jucat pe bune. Aşa vreau, să se vadă. Bă, Poenarule, bă. Eu te-am făcut pe tine.

Că domnule, stai să vezi că i-am citit. Ce citeşti, mă? Ce citeai tu dacă nu iţi dădeam eu cartea? Ăştia sunt ai mei, dacă cer, sunt ai mei şi mai duşmănoşi cu mine! Mănâcă pâinea mea. Poenaru a luat salarii de la mine. Nu duşmănie aşa, ne-aţi luat patru puncte şi la CFR merge pe teren.

Vreau să jucăm pe bune, bă dar luaţi măcar un punct, două puncte CFR-ului, nu vă plimbaţi pe teren. Sau Rusescu, trebuia să zici: "Bă, nu joc eu cu CFR-ul, ca e Chipciu naşul meu!", a spus Gigi Becali pentru PRO X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare