Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali primeşte încă o recenzie pentru antrenorul pe care-l vrea principal la echipă: "Poate fi o soluţie" | EXCLUSIV

Gigi Becali primeşte încă o recenzie pentru antrenorul pe care-l vrea principal la echipă: "Poate fi o soluţie" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al lui FCSB, Edi Iordănescu, a analizat şansele ca fostul său colaborator de la echipa din Berceni să ajungă principal la echipa finanţată de Gigi Becali.

Edi Iordănescu, despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să ajungă principal la FCSB

Se înmulţesc părerile privind posibilitatea ca actualul secund din staff-ul lui Toni Petrea, Mihai Pintilii, să ajungă principal, în viitor.

Gigi Becali a recunoscut că fostul fotbalist e privit drept o variantă de luat în seamă, iar Mihai Pintilii le-a câştigat încrederea conducătorilor. 

Edi Iordănescu, cel care a lucrat cu Mihai Pintilii şi pe care l-a dorit şi la echipa naţională, şi-a spus părerea. 

"M-aş bucura pentru el şi cred că are o serie de atuuri. A fost căpitan de echipă, ştie ce înseamnă fotbalul competitiv, el a făcut lucruri în fotbal într-un mod natural. 

Poate fi o soluţie, pentru că are potenţial mare. Recunosc că am pus multă presiune pe colaboratori, mereu am fost pretenţios şi pe Pintilii l-am văzut deschis şi disponibil. Are capacitatea ca etapă cu etapă să capete experienţa necesară să devină antrenor la FCSB", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport. 

De altfel, şi Mihai Stoica a comentat situaţia lui Mihai Pintilii. 

"A renunţat la salariu, pentru a fi în staff. Şi ştie foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor apropiat, depărtat, aşa. Dacă pleacă, nu-l pot opri, dar pe mine m-ar durea mult. Chiar aş fi foarte dezamăgit.

Da, e indiscutabil (n.r. - întrebat dacă-l pregătesc pentru a fi antrenor principal)", susţinea, pentru Telekom Sport, conducătorul de la FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai pintilii antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare