Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a convins de o rivală din play-off: ”Ei nu fac blaturi cu CFR Cluj! Alţii, mai ţaca-paca”

Gigi Becali s-a convins de o rivală din play-off: ”Ei nu fac blaturi cu CFR Cluj! Alţii, mai ţaca-paca”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), s-a convins de faptul că şefii de la Sepsi sunt extrem de serioşi şi nu acceptă să-şi vândă ieftin pielea în faţa vecinilor din Ardeal - de la CFR Cluj.

Cel mai probabil, Gigi Becali s-a convins la partida din etapa a 29-a din sezonul regulat al Superligii. Atunci, au existat mai multe voci care au susţinut că Sepsi va ceda meciul de acasă, celor de la CFR Cluj, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Covăsnenii chiar au avut 1-0 pe tabelă, iar la scorul de 2-2 au avut o ocazie uriaşă, prin care puteau obţine toate cele trei puncte.

Gigi Becali îl laudă pe Laszlo Dioszegi: ”E un om cuminte, la locul lui”

Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa patronului de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, cel care a fost atacat de rivali în nenumărate rânduri, însă niciodată nu a ripostat cu aceeaşi înverşunare.

Chiar dacă a vorbit doar la superlativ de rivalii de la Sepsi, patronul celor de la FCSB le-a promis că-i spulberă în play-off, fără drept de apel,

Să ştiţi un lucru: e adevărat că Orban face mişmaşuri, dar patronul lui Sepsi este un om cuminte, la locul lui. Să mai spun încă ceva: blaturi cu CFR Cluj ei nu fac. Alţii mai ţaca-paca, dar ei nu fac. Sunt serioşi ungurii, ce să mai... .

Că-i vrem, nu-i vrem.. Nu-i vrem noi, că mai fac alţii mizerii, din afară. Dar ăştia din interior sunt cuminţi. Aşa îi văd.

Nu le dau nicio caldă. Îi bat şi calzi şi reci, şi căldicei. Îi bat de-i spulber. Dar e om cu cuminte. Vrei să zic că e rău? A făcut vreodată ceva? Îl mai atacă ăia, dar îşi vede de treaba lui”, a declarat Gigi Becali, miercuri, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: gigi becalilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare