Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a dat acordul! Compagno pleacă de la FCSB Italianul se transferă pentru o sumă infimă şi se luptă pentru titlu

Gigi Becali şi-a dat acordul! Compagno pleacă de la FCSB Italianul se transferă pentru o sumă infimă şi se luptă pentru titlu

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno a fost trecut pe linia moartă de Gigi Becali, iar şansele ca italianul să continue la FCSB şi din sezonul următor sunt aproape nule. Fostul atacant al lui FCU Craiova 1948 pare doar o umbră a jucătorului ce izbutea să marcheze 15 goluri în stagiunea trecută, iar ciferele vorbesc de la sine. În acest sezon, Compagno a reuşit să puncteze de doar patru ori în 18 partide şi a pierdut contactul cu primul ”11”, însă nu duce lipsă de oferte.

Gigi Becali şi-a dat acordul pentru transferul lui Compagno în Kazahstan

Conform surselor GSP,  Gigi Becali a acceptat oferta celor de la Aktobe, în valoarea de 250.000 de euro, plus bonusuri şi 20% dintr-un eventual viitor transfer. Astfel, patronul FCSB-ului l-ar vinde pe fostul golgheter al Superligii cu o sumă de peste cinci ori mai mică decât cea cu care l-a cumpărat de la FCU Craiova 1948 în 2022 (1.500.0000 de euro).

Cristian Cernodelea, agentul lui Compagno, a declarat că atacantul nu este încă decis asupra mutării, deoarece aşteaptă şi alte oferte.

„Este adevărat ca am fost contactat de unul dintre cluburile importante din Kazahstan, să-i asist in negocierile cu FCSB. A fost trimisă o ofertă oficială pe adresa clubului, oferta fiind net superioară faţă de celelalte primite de FCSB pentru Compagno. 

Urmează ca agentul jucătorului şi clubul kazah să negocieze. Din ce înţeleg, Compagno îşi doreşte momentan să mai aştepte şi să analizeze şi celelalte oferte pe care le mai are”, a spus Cernodelea, potrivit sursei citate.

Aktobe este pe locul trei în Kazahstan, cu 50 de puncte, la trei puncte de liderul Ordabasy.

  • În vârsă de 27 de ani, Andrea Compagno este cotat de Transfermarkt la 2.300.000 de euro. Italianul mai are contract cu FCSB până la finele acestui sezon.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăgigi becaliandrea compagno 

viewscnt
Articole similare