Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă şoc în fotbalul românesc. Cristi Chivu, negocieri cu o echipă din ţară. Ce răspuns a dat antrenorul lui Inter Primavera

Ofertă şoc în fotbalul românesc. Cristi Chivu, negocieri cu o echipă din ţară. Ce răspuns a dat antrenorul lui Inter Primavera

Echipa națională

Comentarii

Actualul selecţioner al naţionalei României U21, Daniel Pancu, a dezvăluit că, înaintea numirii sale, oficialii FRF l-au ofertat pe Cristian Chivu pentru preluarea reprezentativei de tineret.

"Îl văd pe Chivu în fotbalul italian. Probabil la o echipă de Serie B, care se luptă pentru promovare. Dar e posibil oricând să se schimbe antrenorul la Inter, e de-al casei şi poate intra oricând la o echipă cu mari pretenţii. Nu-l văd în Liga 1, are o mentalitate schimbată, nu mai e român la mentalitate, e 100% italian. 

Vrem, nu vrem, nu mai e român. Ar fi greu să se adapteze la noi. Până acum a refuzat oferte, a avut oferte şi de la echipa naţională, de la U21, înaintea mea, dar a refuzat să se întoarcă în România. Nu-l convingi cu bani, nu are nevoie. 

Are nevoie să antreneze în condiţiile pe care le doreşte el. Italia e cel mai bun loc de unde să înceapă să antreneze la seniori” , a declarat Daniel Pancu pentru as.ro.

Contractul lui Cristi Chivu cu Inter expiră în vara acestui an, iar antrenorul român nu vrea să mai rămână pe banca echipei de tineret a clubului. Intenţiile fostului căpitan al naţionalei României sunt de a prelua o echipă de seniori, de preferat din Serie B, astfel că în locul său la Inter Primavera ar urma să vină Samir Handanovic, fostul portar al clubului italian.

Afla mai multe despre: chivupancuromania u21 

viewscnt
Articole similare