You are here:

Gigi Becali vrea la FCSB ceva ce nu s-a mai văzut în fotbalul românesc. Revoluţie: ”Comand de acasă, stau în pat, văd pe inteligenţa artificială”

Gigi Becali vrea la FCSB ceva ce nu s-a mai văzut în fotbalul românesc. Revoluţie: ”Comand de acasă, stau în pat, văd pe inteligenţa artificială”

FCSB

Comentarii

FCSB ar putea avea parte de ceva ce nu s-a mai văzut în fotbalul românesc şi poate chiar mondial. Gigi Becali este pregătit să apeleze la inteligenţa artificială, tehnologia viitorului.

Gigi Becali vrea să introducă inteligenţa artificială la FCSB: ”Dacă nu faci aşa, îţi opresc antrenamentul”

FCSB a plecat neînvinsă din Gruia. Chiar dacă a fost ”înţepată” de Louis Munteanu atât pe teren, prin cele două goluri, cât şi prin declaraţiile de la finalul partidei, campioana României a rămas în viaţă şi şi-a arătat clasa de mare echipă.

Totuşi, Gigi Becali nu este pe deplin mulţumit. Vrea să facă revoluţie la antrenamentele echipei sale. După ce le-a trasat sarcini speciale antrenorilor Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, acum, mai în glumă, mai în serios, doreşte să introducă inteligenţa artificială (AI) în sedinţele de pregătire ale roş-albaştrilor.

Patronul campioanei a şi detaliat această tehnologie. Mai exact, el vrea să monitorizeze din propria sa reşedinţă, de pe pat, faptul că cerinţele sale sunt respectate cu stricteţe de cei care au respectivele sarcini.

”S-ar putea să măresc durata antrenamentelor. Iar o măresc, eu ştiu că la mine la echipă fotbalul e primesc, pasez, mă demarc, mă plimb. Aşa a făcut U Cluj aseară. Dacă nu faci aşa, mărim durată.

Există tehnologii, cer să văd pe televizor dacă pasează. Văd pe inteligenţa artificială şi zic: 'Încă un sfert de oră, pasă din prima la antrenamente'. Comand de acasă, stau în pat şi zic: 'Opreşte antrenamentul, nu s-a dat pasă, s-a făcut preluare şi nu ai voie două atingeri'.

Trebuie să repeţi ca să pasezi din prima, repetiţia se transformă în deprindere şi deprinderea se transformă în fire. Când se apropie mingea de tine o pasezi la altul imediat, faci lucrurile natural.

Dacă nu faci aşa, îţi opresc antrenamentul. Fac inteligenţă artificială, apare vocea mea direct cum s-au făcut două atingeri”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB este campioana în exerciţiu, calificată în faza principală din Europa League, o va aduce pe Manchester United la Bucureşti, iar Gigi Becali dă asigurări că va prinde play-off-ul Superligii şi în acest sezon. Mai apoi, speră că urmează un nou titlu.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare