Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea milioane de euro pe el, însă el "marchează" mai des în afara terenului de joc! O domnişoară focoasă îi dă planurile peste cap patronului de la FCSB

Gigi Becali vrea milioane de euro pe el, însă el "marchează" mai des în afara terenului de joc! O domnişoară focoasă îi dă planurile peste cap patronului de la FCSBgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, surprindea pe toată lumea când reuşea în ultimele zile de transferuri să anunţe achiziţionarea fundaşului dreapta Cristi Manea, cel care se încununase campion cu CFR Cluj, sezonul trecut.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani refuzase trei oferte din Italia şi una de la CFR Cluj, toate propuneri de împrumut, şi accepta oferta celor de la FCSB, acolo unde Gigi Becali îi promisese un loc de titular şi un salariu deloc de neglijat. Disperat să scape de chinul din Cipru, de la Apollon Limassol, Manea acceptă oferta lui Gigi Becali şi vine împrumut pentru un sezon, dar cu opţiune de cumpărare pentru 2 milioane de euro.

Am făcut un transfer pentru campionat şi pentru grupele Ligii Campionilor. Acesta este Manea. A venit împrumut pe un an. Cred în el, are 22 de ani. Are clauză de 2 milioane pe care eu trebuie să o plătesc. Eu l-am luat să fac bani cu el” - spunea la începutul lunii septembrie Gigi Becali.

Gigi Becali vrea milioane de euro pe el, însă el "marchează" mai des în afara terenului de joc! O domnişoară focoasă îi dă planurile peste cap patronului de la FCSB

A trecut mai bine de o lună de zile şi fundaşul cotat la 4 milioane de euro a bifat doar 74 de minute pentru FCSB, mai puţin decât a stat într-o seară, la masă. cu noua sa cucerire Irina Diaconescu. Paparazzi Spynews l-au surprins pe cel mai tânăr debutant în tricoul echipei naţionale (16 ani şi 10 luni) într-o cafenea de fiţe din Capitală în compania unui tinere focoase care este o vloggeriţă de succes, ce şi-a început cariera ca...videochatistă. Chiar ea a confirmat acest lucru, într-una din postările sale de pe reţelele de socializare.

"Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu, în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problema destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am cautat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat ... Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am facut. Însă, in martie 2017, am fost sunată de o prietena care mi-a spus că au aparut poze cu mine pe internet, dezbracată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă puteam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână. A apărut un articol în presa despre asta, au început mesaje de la persoane care îşi făcuseră conturi false. Mă injurau, denigrau, îmi spuneau să mă sinucid, lumea a inceput să distribuie acel articol şi ştiu că, la un moment dat, pur şi simplu nu am mai putut. Mă gândeam la tot felul de prostii. Mi se parea că nu exista rezolvare, că nu pot trece peste asta. Însă, cu ajutorul familiei şi prietenilor, am ajuns la nişte concluzii. Că eşti om şi că greşeşti, că persoanele care contează te vor iubi orice s-ar intampla şi că cei care dispar la primul nu au ce cauta în viaţa ta", a marturisit Irina Deaconescu in primul ei vlog de pe YouTube.

Cei doi nu s-au abţinut de la tandreţuri, tânăra fiind cea care l-a stârnit continuu pe fotbalistul naţionalei. L-a pupat pe nas, iar acesta a răspuns plin de pasiune şi căldură cu un sărut, urmat de o avalanşă de cuvinte dulci, chiar sub ochii paparazilor. După ce s-au potolit hormonii, cei doi au achitat nota de plată şi au părăsit incinta cafenelei.

Fosta iubită a lui Manea, bătută bine la "Europeanul" de Tineret de anul acesta

În această vară, Cristi Manea a fost unul dintre artizanii performanţei fantastice reuşite de echipa naţională de tineret a României la EURO 2019. Din nefericire pentru el, a fost martorul şi unui incident care s-a soldat cu sânge. Iubita sa, Andreea, a fost prinsă într-un meleu provocat de fanii naţionalei şi a primit un picior în figură, având nevoie de îngrijiri medicale. Scandalul a pornit după ce Cristi Manea ar fi făcut un gest care i-a iritat pe acei suporteri. Mai exact, la finalul partidei, fotbalistul s-ar fi dus în tribune să-şi salute prietena. O fană s-a băgat în faţa ei şi i-a cerut jucătorului să facă o poză. Cristi Manea a bruscat-o pe aceasta, iar persoane din anturajul acelei fete l-au îmbrâncit pe fundaş. În învălmăşeala creată, Andreea a fost lovită în faţă. Un suporter a fost reţinut de poliţia italiană, după acest incident.

Chiar dacă se zvonea că se pregătesc de nuntă şi că Dan Petrescu le va fi naş, Cristi şi Andreea au ales să o ia pe drumuri diferite. În consecinţă, fotbalistul s-a reprofilat rapid, iar acum este în braţele incitantei Irina Deaconescu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare