adplus-dvertising
You are here:

Giovanni Becali susţine că City a întrebat de un jucător din Liga 1: ”Noi credem că o să fie 'bomba' fotbalului românesc”

Giovanni Becali susţine că City a întrebat de un jucător din Liga 1: ”Noi credem că o să fie 'bomba' fotbalului românesc”

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit că Txiki Begiristain - director sportiv la Manchester City - a întrebat de un jucător din Liga 1.

Giovanni Becali, cel care a reuşit cele mai importante transferuri ale jucătorilor români, a dezvăluit că un jucător din Liga 1 i-a atras atenţia directorului sportiv al lui Manchester City.

Impresarul român are o relaţie foarte bună cu Txiki Begiristain, fost jucător la FC Barcelona, care în prezent este director sportiv la Manchester City.

Txiki Begiristain, directorul sportiv al lui Manchester City, a întrebat de un jucător din Liga 1

În vârstă de 70 de ani, Giovanni Becali şi fratele său, Victor Becali, au intermediat de-a lungul anilor cele mai importante transferuri ale fotbaliştilor români.

Cei doi au reuşit să-şi creeze multe relaţii în fotbalul european şi multe dintre ele au rezistat în timp. Giovanni Becali are o relaţie foarte bună şi cu Txiki Begiristain, care a fost jucător la FC Barcelona, club pentru care ulterior a lucrat în perioada lui Pep Guardiola.

Acum, el colaborează cu Guardiola la Manchester City, unde ocupă funcţia de director sportiv. Giovanni Becali susţine că Txiki Begiristain l-a întrebat în urmă cu un an despre Octavian Popescu, unul dintre cei mai talentanţi tineri din Liga 1.

Potriviti afirmaţiilor făcute de Giovanni Becali, Txiki Begiristain îl consideră pe mijlocaşul FCSB-ului un ”puşti talentat” şi a crezut iniţial că este fiul lui Gică Popescu:

„Octavian Popescu este un nume foarte cunoscut în fotbalul european, urmărit de echipe bune, dar trebuie să mai crească. Acum un an m-a sunat Txiki Begiristain, fost jucător la FC Barcelona, acum este director la Manchester City, şi mi-a zis: ”Giovanni, am văzut că aveţi în România un puşti foarte talentat: Popescu. Nu este copilul lui Gică Popescu?”.

Am început să râd şi i-am spus: ”Eşti nebun, în România sunt un milion de Popescu!”. Mi-a răspuns: ”Aha, şi Becali câţi sunt? Numai trei?” Vorbim des şi acum despre Octavian Popescu, dar şi despre alţi jucători”, a declarat Giovanni Becali playtech.ro.

Impresarul în vârstă de 70 de ani este încrezător că Octavian Popescu va deveni cel mai scump transfer făcut vreodată din Liga 1, record deţinut în prezent de plecarea lui Dennis Man la Parma, pe care, de asemenea, a intermediat-o:

”Sunt mai multe echipe care se uită după el. Trebuie să arate, pe teren, că el este cel care noi credem că o să fie ”bomba” fotbalului românesc.

Văd că îi schimbă şi poziţia! Îşi va găsi locul! Trebuie să mai treacă un an sau doi. Eu spun că este bine să ştie să joace pe două sau trei poziţii”, a mai spus Becali.

viewscnt
Articole similare