Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Costantino nu s-a ascuns după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3: „Patronul nu este deloc fericit, e normal!”

Giovanni Costantino nu s-a ascuns după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3: „Patronul nu este deloc fericit, e normal!”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a suferit o nouă înfrângere în Superliga României, scor 1-3, cu CFR Cluj.

Reacţia lui Giovanni Costantino după înfrângerea cu CFR Cluj

La finalul meciului din Bănie, tehnicianul italian al oltenilor a tras concluziile şi s-a arătat dezamăgit de erorile făcute de elevii săi.

„Au fost nişte erori individuale în seara asta. Noi lucrăm săptămână de săptămână, dar degeaba. Nu sunt îngrijorat, ne pregătim săptămâna asta pentru meciul cu Sibiu, apoi pentru meciul cu Iaşiul. Există o singură şansă pentru noi să ne reevnim: Să lucrăm foarte bine la antrenament.

Dacă lucrăm bine, atunci cu siguranţă va veni victoria. Patronul nu este deloc fericit pentru că noi nu câştigăm, este normal!”, a declarat Giovanni Costantino după meci.

Prima reacţie a lui Adrian Mutu după victoria cu FCU Craiova

„Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Singurul lucru care mă nemulţumeşte e nefrucitifacrea ocaziilor avute. Am fost supărat la pauză pentru că diferenţa trebuia să fie mai mare. Am riscat să-i băgăm înapoi în joc.

Ei au avut o singură ocazie, dacă o putem numi ocazie. În fotbal am văzut multe şi eram puţin supărat pentru că am avut nevoie de prea multe ocazii să înscriem.

E bună victoria, ţinem aproape de Rapid şi de FCSB. Vrem continuitate la CFR Cluj, să avem rezultate cât mai pozitive, să fim constanţi. Pentru a realiza ceva, mai ales în play-off, trebuie să avem continuitate în rezultate. Avem valoarea necesară pentru a putea câştiga fiecare meci.

Atitudinea e foarte bună, dar trebuie să fim mai atenţi în anumite momente. O să fie un play-off pe cinste, aşa cum merită România şi liga noastră. Cele două din faţa noastră au un avantaj, dar o luăm meci de meci”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: giovanni costantinofcu craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare