You are here:

Helmut Duckadam vorbeşte despre schimbarea obiectivului principal la FCSB: "S-a speriat la un moment dat"

Helmut Duckadam vorbeşte despre schimbarea obiectivului principal la FCSB: "S-a speriat la un moment dat"

FCSB

Comentarii

FCSB are două echipe cu care joacă în toate cele trei competiţii în care se află. Duckadam explică motivul pentru care politica FCSB s-a schimbat în legătură cu prioritatea fiecărei competiţii.

După cele două victorii uriaşe ale "roş-albaştrilor" în Europa League, acum echipa şi-a schimbat obiectivul principal.

În campionatul intern, FCSB nu a avut un început fabulos, chiar au existat discuţii despre eventuala lor participare în play-off.

Cu toate că echipa lui Elias Charalmbous a reuşit să lege victorii în campionat şi au ajuns în primele şase în clasament, Gigi Becali pune pe primul loc partida cu Rapid de pe Arena Naţională deoarece va utiliza jucătorii care au fost utilizaţi mai puţin cu Rangers în deplasarea din Scoţia.

Helmut Duckadam explică de ce Gigi Becali atacă cu prioritate campionatul

"S-a speriat la un moment dat. Înaintea acestor trei victorii era problematic să ajungi şi în play-off. Acum te lupţi şi pentru campionat. S-a vazut ce avantaj ai în cupele europene. Sari cateva tururi şi întâlneşti echipe mai slab cotate. Se bazează mai mult pe jocurile de acasa în cupele europene pentru că sunt foarte mulţi bani în joc. Cu punctele pe care le faci acasa ai putea să te califici mai departe.", a spus fostul preşedinte de imagine al clubului bucureştean. 

"Eroul de la Sevilla" speră ca finanţatorul să prioretizeze atat Superliga, cat şi Europa League.

"Să vedem ce va hotărî patronul. A spus că se axează pe campionat şi îl interesează mai puţin cupele europene. Sunt foarte curios ce echipă va folosi în acest joc, în deplasare. Eu sper să se axeze pe ambele competiţii. E foarte important şi pentru jucători şi pentru echipă ca să ai rezultate bune în Europa."

Afla mai multe despre: helmut duckadamfcsbrangers 

viewscnt
Articole similare