You are here:

Gigi Becali anunţă picajul unei echipe din Superliga! "Se va stinge cât de curând". Ce preferinţe are în campionat

Gigi Becali anunţă picajul unei echipe din Superliga! "Se va stinge cât de curând". Ce preferinţe are în campionat

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a spus ce preferinţe are pentru play-off. El consideră că liderul autoritar din acest moment va avea un picaj la un moment dat.

Cum arată lupta pentru vârful Superligii, în viziunea lui Gigi Becali

U Cluj conduce clasamentul Superligii autoritar de mai multe etape, însă Gigi Becali nu o creditează pe echipa ardeleană cu şanse să se lupte pentru titlu până la final. Ironica, finanţatorul FCSB nu şi-ar dori să vadă o schimbare la Universitatea Craiova. 

"Faci egal acasă cu Botoşaniul (n.r. - 0-0). Poate schimbă Rotaru ceva în iarnă, poate face altceva, poate mai aduce trei, patru jucători de ăia. Să nu schimbe antrenorul. Păi, dacă îl batem noi (n.r. - râde)?!", a spus finanţatorul campioanei. 

U Cluj nu mai este văzută în fruntea Superligii pentru mult timp de către Gigi Becali. 

"Păi, dar nu are anvergură. Hai, mă, vezi de treaba ta, se va stinge cât de curând. Îi batem noi, în cinci, şase etape vine pe locul cinci, şase în playoff. De acolo, gata, nu mai poate nimeni să îi scoată", a transmis afaceristul. 

Gigi Becali se pregăteşte pentru Champions League şi a spus preferinţele din Superliga

Cu FCSB în ascensiune în campionat, dar şi în Europa League, Gigi Becali continuă să viseze că va intra într-o nouă etapă cu echipa. 

"Pregătim terenul pentru Champions League la anul, să fim cap de serie. Din ce văd, nu ne poate sta nimeni în cale anul ăsta. 

Deşi sunt prieten cu Şucu, pe Dinamo o vreau în play-off. Nu pe Rapid, pe Rapid nu o vreau. Dintotdeauna rivalitatea asta cu Dinamo a fost, dar a existat şi o prietenie. Şi galeriile şi-au dat.. .Pe vremea aia se ajutau, acum 30 de ani. Cu Dinamo există un respect. Dar cu Rapidul nu e, cu Rapid au o duşmănie mare ăştia.

Suporterii cu Dinamo au rivalitate, dar şi prietenie. Cu Rapid au duşmănie mare, nu ştiu de ce. 

Ţin cu Farul, eu ţin cu Farul. Dacă e să aleg între Farul şi Dinamo, îl aleg pe Gică. Să-i vreau răul lui Gică că o vreau eu pe Dinamo? Dacă e Gică la mijloc, uit de interese", a încheiat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbgigi becali u cluj 

viewscnt
Articole similare