You are here:

VIDEO | Fotbal Frumos în etapa a 13-a din Superliga! Rapid face senzaţie pe Giuleşti şi marchează cinci goluri. FCSB învinge categoric în "Eternul Derby"

 VIDEO | Fotbal Frumos în etapa a 13-a din Superliga! Rapid face senzaţie pe Giuleşti şi marchează cinci goluri. FCSB învinge categoric în "Eternul Derby"

Superliga

Comentarii

Etapa a 13-a din Superliga a avut în prim-plan marele meci dintre Dinamo şi FCSB, în care spectacolul a fost mai mult în tribune.

Rapid a fost dezlănţuită după revenirea în Giuleşti. Echipa lui Marius Şumudică a marcat cinci goluri în meciul cu Farul Constanţa, iar Gică Hagi cade pe loc de baraj.

FCSB a reuşit să se impună cu scorul de 2-0 în faţa marei rivale din Ştefan cel Mare. Echipa antrenată de Kopic nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor de dinaintea partidei, primul şut pe poarta fiind dat în minutul 95.

U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului după victoria cu Oţelul Galaţi. Unirea Slobozia a fost aproape de a pleca cu un punct din deplasarea de la Iaşi, dar au ratat un penalty în minutul 95.

Gloria Buzau a provocat o eventuală demitere a lui Marius Măldărăşanu după victoria categorică cu 3-0 împotriva celor de la Hermannstadt.

Rezultatele etapei a 13-a din Superliga

Gloria Buzau - AFC Hermannstadt 3-0

U Cluj - Oţelul Galaţi 2-0

Sepsi OSK - UTA Arad 1-0

FC Petrolul - CFR Cluj 0-0

Universitatea Craiova - FC Botoşani 0-0

POLI Iaşi - Unirea Slobozia 1-0

FC Rapid 1923 - FC FARUL Constanţa 5-0

 

VIDEO | Cele mai tari faze din etapa a 13-a din Superliga

 

 

Afla mai multe despre: fotbal frumos etapa 13fotbal frumos superligarezultate superliga 

viewscnt
Articole similare