You are here:

Scandal uriaş în Grecia. Poliţia, pe urmele lui Răzvan Lucescu, după ce acesta l-ar fi scuipat pe Erik Lamela, la finalul duelului AEK - PAOK

Scandal uriaş în Grecia. Poliţia, pe urmele lui Răzvan Lucescu, după ce acesta l-ar fi scuipat pe Erik Lamela, la finalul duelului AEK - PAOK

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu (55 de ani) are mari probleme în Grecia, după gesturi controversate pe care le-a făcut la finalul duelului AEK Atena - PAOK Salonic.

Ce probleme are Răzvan Lucescu în Grecia. Antrenorul român a ”luat foc” după AEK - PAOK 1-1

PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate, în deplasare, cu AEK Atena, scor 1-1, în etapa a opta din Super League.

Dar finalul derby-ului din Grecia a fost extrem de tensionat, având în vedere rivalitatea dintre cele două cluburi. Inclusiv Răzvan Lucescu s-a aflat în mijlocul unor controverse.

Mai exact, tehnicianul român a avut un conflict cu suporterii echipei adverse, dar şi cu argentinianul Erik Lamela, jucătorul argentinian al celor de la AEK Atena.

Totul ar fi început după ce Lucescu ar fi intrat în teren şi ar fi făcut nişte gesturi ofensatoare la adresa fanilor lui AEK. Drept răspuns, Lamela ar fi aruncat cu o rolă de leucoplast către antrenorul român, iar cel din urmă l-ar fi scuipat pe fotbalistul sud-american.

Mai mult, se pare că scandalul a depăşit sferta fotbalului în special şi a sportului în general şi a ajuns inclusiv la poliţie, anunţă grecii de la Gazzetta.gr. În raportul poliţiei ar fi fost menţionat şi faptul că un membru din staful lui PAOK s-a dus ameninţător spre cei de la AEK, iar forţele de ordine de la faţa locului au intervenit prompt.

De asemenea, după meci, clubul AEK a publicat un comunicat prin care l-a criticat dur pe antrenorul român.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicaek atenaerik lamela 

viewscnt
Articole similare