You are here:

”L-a dat afară pe Croitoru?”. Nicolo Napoli, înapoi la FCU Craiova? ”Mititelu e patron. E normal”

”L-a dat afară pe Croitoru?”. Nicolo Napoli, înapoi la FCU Craiova? ”Mititelu e patron. E normal”

FCU Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli (62 de ani) a aflat şi el imediat de plecarea lui Marius Croitoru (44 de ani) de la FCU Craiova şi a comentat-o în felul său caracteristic.

FCU Craiova a rămas fără Marius Croitoru pe postul de antrenor principal al echipei. Acesta a rezistat doar cinci luni la conducerea tehnică a echipei din Bănie.

Adrian Mititelu a vorbit despre cea mai nouă decizie luată în cadrul clubului pe care îl finanţează şi cine ar putea veni ca antrenor la formaţia olteană.

De asemenea, despre situaţia băncii tehnice s-a pronunţat şi Nicolo Napoli, antrenorul care are cele mai bune mandate de antrenor principal la FCU Craiova.

”L-a dat afară pe Croitoru? E normal. Dă mereu afară tot! Dacă pierde echipa, dă afară antrenorul. Eu sunt în vacanţă, nu am vorbit cu Mititelu. Domnul Mititelu are echipa lui şi face ce vrea el.

Ştiu că FCU Craiova nu se află într-o situaţie bună. Campionatul, în Liga 2, e foarte greu. Asta e viaţa. Mititelu e patron şi face ce vrea”, a declarat Nicolo Napoli, potrivit Prosport.

În clasamentul din Liga 2, FCU Craiova 1948 ocupă un modest loc 12, cu doar 14 puncte acumulate în 10 etape disputate.

Afla mai multe despre: craiovanicolo napoliliga 2marius croitoru 

viewscnt
Articole similare