Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt a făcut precizări legate de situaţia medicală a internaţionalului Raul Opruţ. ”A resimţit dureri!”

Hermannstadt a făcut precizări legate de situaţia medicală a internaţionalului Raul Opruţ. ”A resimţit dureri!”

Hermannstadt​

Comentarii

Clubul de care aparţine internaţionalul român Raul Opruţ (25 de ani), FC Hermannstadt, a oferit informaţii legate de starea de sănătatea a fotbalistului.

Chiar dacă nu a făcut parte din lot pentru meciul din Kosovo, se pare că Raul Opruţ se simţea bine şi era gata să joacă contra Elveţiei, dacă i se cerea acest lucru.

Raul Opruţ s-a reaccidentat sâmbătă seară

Cu toate acestea, la antrenamentul de sâmbătă seară a simţit din nou probleme la coapsă, iar staff-ul l-a scos din antrenament. În locul său a fost chemat de urgenţă Valentin Ţicu, fotbalistul celor de la Petrolul.

Luni, cu doar câteva ore înaintea meciului de la Lucerna, UEFA a anunţat lotul celor 23 de jucători pe care Edi Iordănescu se va baza la meciul cu Elveţia, iar printre ei nu se regăseşte şi Raul Opruţ.

  • Alţi trei fotbalişti care lipsesc din lot sunt Mario Camora, Andrei Raţiu şi Louis Munteanu. Primii doi, din cauza unor probleme medicale!

Precizări importante! În cadrul interviului cu Radu Neguţ, managerul sportiv al A.F.C.HERMANNSTADT, difuzat sâmbătă după amiază  pe canalul oficial de youtube "FCH TV" (& toate platformele oficiale #FCH), acesta a specificat că într-o discuţie avută cu Raul Opruţ, fundaşul stânga convocat la Echipa Naţională a României, fotbalistul i-a mărturisit că este apt de joc şi se antrenează în continuare pentru următorul meci internaţional cu Elveţia în deplasare.

Din păcate, la antrenamentul tricolorilor, organizat în aceeaşi zi, la ora 18:00, adică după discuţia avută de managerul nostru sportiv cu Raul şi implicit după realizarea& difuzarea interviului mai sus menţionat, Raul Opruţ a resimţit dureri la coapsa posterioară a piciorului drept.

Fotbalistul nostru va efectua astăzi un control medical amănunţit şi o ecografie. Sperăm ca Raul să fie apt de joc, atât pentru România, cât şi pentru #FCH!”, a fost anunţul sibienilor.

Afla mai multe despre: raul oprut 

viewscnt
Articole similare