Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0. Penalty RATAT de Petrişor Petrescu, în minutul 90+4

Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0. Penalty RATAT de Petrişor Petrescu, în minutul 90+4

Fotbal intern

Comentarii

Hermannstadt a remizat pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 0-0, după o ratare imensă dintr-o lovitură de la 11 metri a lui Petrişor Petrescu, penalty acordat după o verificare VAR.

VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0 

Min 90+6: Final de partidă!

Min 90+5: RATARE incredibilă pe lângă poartă a lui Petrişor Petrescu, scorul rămâne acelaşi, 0-0!

Min 90+3: Hermannstadt a primit penalty după un henţ comis de Florin Ilie, după confirmarea lui Istvan Kovacs.

Min 90+2: Două ocazii mari pentru Hermannstadt! Arbitrul Istvan Kovacs a primit informarea din camera VAR legată de un potenţial henţ!

Min 88: Fonseca nu reuşeşte să-l învingă pe Lung în interiorul careului de şase metri iar portarul oaspeţilor a izbutit o nouă paradă.

Min 86: Jipa reuşeşte să se înalţe şi să lovească mingea cu capul, Silviu Lung Jr. se întinde şi reuşeşte să scoată cu dificultate lovitura de cap a jucătorului sibian.

Min 74: Şutul lui Alin Roman este prins de Căbuz, execuţia sa a fost pe centrul porţii, scorul rămâne 0-0.

Min 49: Execuţia lui Sergiu Buş din apropierea careului mic este apărată cu vârful degetelor de portarul celor de la Hermannstadt, Cătălin Căbuz.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Pauză pe stadionul din Sibiu!

Min 20: Paraschiv avansează rapid spre poartă după o pasă filtrantă, se poziţionează în partea dreaptă a careului dar ratează cadrul porţii, a doua şansă imensă a gazdelor în prima repriză.

Min 12: Ocazie imensă pentru Hermannstadt, Baba Alhassan reuşeşte o acţiune promiţătoare în careu, mingea ajunge în centrul careului iar aceasta respinsă în două rânduri de portarul oaspeţilor, Silviu Lung Jr.

Min 1: A început meciul!

Echipele de start:

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Bejan, I. Stoica, Oroian – Balaure, S. MIno, Alhassan, Jipa – G. Iancu, Paraschiv. 
 
Politehnica Iaşi: Lung Jr. – Martac, F. Ilie, Katanec, Isapas – A. Ciobanu, Bordeianu, Marchioni, Stefanovici – L. Phelipe, Harrison. 

Superliga se reia după pauza internaţională, iar meciul care deschide reluarea campionatului naţional este cel dintre Hermannstadt şi Poli Iaşi.

Gazdele sunt favorite. Stau mai bine în clasament, ocupând în momentul de faţă locul 5, cu 24 de puncte.

Iar în partidele de pe teren propriu, sibienii au suferit un singur eşec, chiar în prima rundă, cu campioana Farul (0-1).

De partea cealaltă, oaspeţii din Moldova se clasează pe poziţia a 11-a, cu 18 puncte strânse.

În deplasare, Poli Iaşi se descurcă mai bine decât pe teren propriu, reuşind trei victorii şi o remiză în opt meciuri jucate departe de ”casă”.

În partida din tur, Hermannstadt s-a impus în Copou cu scorul de 3-1, astfel că ieşenii sunt hotărâţi să răstoarne de această dată calculele hârtiei.

În istoria duelurilor directe, cele două echipe s-au mai întâlnit de 12 ori în principala competiţie internă, de şase ori au câştigat ardelenii, de trei ori s-au impus moldovenii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Afla mai multe despre: hermannstadt poli iasihermannstadtpoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare