Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo. Arena Naţională, luată cu asalt de fanii oaspeţilor | EXCLUSIV

Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo. Arena Naţională, luată cu asalt de fanii oaspeţilor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit înaintea derby-ului cu Dinamo, iar unul dintre punctele cheie care a privit marele duel de pe Arena Naţională este legat de numărul de suporteri pe care îi va avea formaţia roş-albastră.

FCSB are în faţă derby-ul cu Dinamo, care este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Superliga României. 

Meciul de pe Arena Naţională se poate vedea în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

”Noi avem toată peluza”

Iar Mihai Stoica a confirmat numărul de suporteri pe care îl va avea FCSB la derby-ul cu rivala bucureşteană.

Oficialul roş-albaştrilor a precizat că echipa va fi susţinută de aproape 10.000 de fani din peluză, care este toată a FCSB-ului, conform unei înţelegeri între cele două cluburi din tur.

”Noi avem toată peluza mai puţin zonele tampon. Are 10.000 de locuri. Primele două inele erau epuizate, urmează inelul 3 să se completeze cât s-o completa. Ai noştri ar veni, dar nu poţi să mergi când joci în deplasare în zona suporterilor gazdelor”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

”Sper ca băieţii de la Dinamo să respecte ceea ce am vorbit noi”

”Cu Dinamo trebuie să ne mobilizăm să vină lumea la meci. Jucăm cu ei pe Arena Naţională. Eu acum trebuie să încerc să aduc suporterii alături de echipă. Eu cred că oamenii au înţeles acum despre ce este vorba şi o să uităm ce s-a întâmplat.

Noi am avut un protocol cu suporterii de la Dinamo. Am discutat la momentul respectiv şi a rămas că ne vor da peluza şi acum o să vedem. Peluza are vreo 13 mii de locuri. Ţinând cont şi de sectoarele tampon cred că sunt vreo 10 mii.

Sper ca băieţii de la Dinamo să respecte ceea ce am vorbit noi. Dar din ce ştiu eu şi ce am vorbit cu ei respectă oamenii acest lucru. Încerc să aduc suporterii înapoi şi să fie alături de noi, de Peluza Nord. 

Să vină le meciul cu Dinamo, pentru că este un derby istoric şi trebuie să fim alături de echipă”, afirma, recent, Gheorghe Mustaţă, conform Fanatik.

FCSB este lider în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima, cu doar 10 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: fcsbdinamo fcsbmihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare