Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă, ultimatum pentru jucătorii FCSB-ului: ”Trebuie să-şi dea viaţa pe teren. Este meseria lor”. Motivul gestului făcut de peluză la finalul derby-ului cu Rapid: ”A fost prea puţin”

Mustaţă, ultimatum pentru jucătorii FCSB-ului: ”Trebuie să-şi dea viaţa pe teren. Este meseria lor”. Motivul gestului făcut de peluză la finalul derby-ului cu Rapid: ”A fost prea puţin”

FCSB

Comentarii

Suporterii FCSB-ului au fost extrem de dezamăgiţi după eşecul din derby-ul cu Rapid, iar Gheorghe Mustaţă a avut un mesaj ferm pentru jucătorii lui Gigi Becali.

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-2, iar suporterii nu au primit deloc bine acest eşec contra marilor rivali.

Mai mult, la finalul duelului de pe Arena Naţională, galeria FCSB-ului şi-a strigat public nemulţumirea faţă de jocul şi atitudinea jucătorilor pregătiţi de Elias Charalambous.

”Echipa asta are cei mai mulţi suporteri. Oamenii ştiu unde este Steaua”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a explicat de ce fanii au apelat la un asemenea gest faţă de fotbalişti şi a avut un avertisment clar pentru aceştia: să joace fotbal şi să câştige titlul.

Deşi a pierdut derby-ul, FCSB este încă lider în Superligă, deoarece nici CFR Cluj, nici Rapid nu au mai reuşit să câştige pentru a trece pe primul loc.

”Am avut speranţa că jucătorii îşi vor da viaţa în meciul cu Rapid. Am fost lângă echipă, trebuia să fim mereu acolo, dar interesul lor nu a fost atât de mare să bată Rapid, cum este al nostru.

Trebuie să înţeleagă că e necesar să-şi dea viaţa pe teren. Pentru că echipa asta are cei mai mulţi suporteri, peste cinci milioane de oameni. Oamenii ştiu unde este Steaua. 

Nu poţi să-i mai păcăleşti că Steaua s-a înfiinţat în 2017, nu poţi să-i mai păcăleşti că Steaua a retrogradat, nu poţi să-i păcăleşti că Steaua este continuatoarea. Şi uite că venim în număr mare la stadion.

Sperăm să înţeleagă mesajul nostru pe care l-am avut la meciul cu Rapid. Asta este meseria lor, trebuie să joace fotbal şi să satisfacă doleanţele fanilor.

Să pună osul la treabă pentru că altfel suporterii nu mai suportă să nu se ia campionatul. Trebuie să-i intereseze pentru că suporterii de opt ani aşteaptă titlul.

Da, noi peluza, am decis să le strigăm «Ruşine / Ruşine să va fie», «Dacă fotbal nu jucaţi / De la Steaua să plecaţi» şi le-am întors spatele. Dar a fost oricum prea puţin. 

Sper că au înţeles mesajul nostru, pentru că pe noi ne doare. Ştii foarte bine unde ai venit, ştii foarte bine cu cine ai semnat, derby-urile cu Rapid şi cu Dinamo trebuie respectate.

Când se mai face un egal, asta e. Dar, când tu mergi pe teren, în loc să joci fotbal, stai, te cerţi cu arbitrul, în loc să joci fotbal, pierzi mingea, nu te duci după ea să o recuperezi. Sper să înţeleagă unde au venit”, a declarat Mustaţă, conform PlaySport.

În următoarea etapă, FCSB va juca pe Arena Naţională cu FCU Craiova 1948, duminică, 12 noiembrie, de la ora 21:00, în etapa a 16-a din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsbgheorghe mustatasuperliga 

viewscnt
Articole similare