You are here:

I-a adus Rapidului prima victorie, dar o întrebare l-a pus în dificultate: ”Nu ştiu să vă răspund”

I-a adus Rapidului prima victorie, dar o întrebare l-a pus în dificultate: ”Nu ştiu să vă răspund”

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Rareş Pop (19 ani), a tras concluziile după prima victorie a giuleştenilorr din noul sezon competiţional.

Rapid a învins-o pe Poli Iaşi, în deplasare, scor 2-1, în etapa a şaptea din Superliga României. 

Golurile au fost marcate de Paşcanu (44) şi Rareş Pop (53) pentru Rapid, respectiv Goncalo Teixeira (78) pentru gazde.

Rareş Pop, pus în dificultate la interviu: ”Nu ştiu să vă răspund”

La finalul meciului, Rareş Pop a fost fericit că golul său a contribuit la prima victorie a giuleştenilor din acest sezon.

De asemenea, tânărul mijlocaş a vorbit şi despre antrenorii pe care i-a avut Rapid în noua stagiune: Neil Lennon şi Marius Şumudică.

”(n.r. ce e diferit între Lennon şi Şumudică) Nu ştiu să vă răspund la întrebarea aceasta. Nu vreau să intru într-o polemică în care un antrenor e mai bun sau mai rău.

Amândoi sunt antrenori buni, nu putem diminua meritul niciunuia. Neil Lennon are o cariera vastă în spatele lui, domnul Şumudică la fel. Amândoi sunt antrenori buni, care au încercat să implementeze un sistem şi diferite ideologii. 

Am fost foarte fericit că am reuşit să marchez, dar mai important e că acest gol a contribuit la cele trei puncte obţinute de echipă. Poate la finalul sezonului regular ne vor ajuta şi punctele obţinute în primele cinci-şase etape. Nu ştiu câte am jucat înainte (n.r. şase). 

Craiova e o echipă destul de bună, dar avem destul timp să pregătim meciul şi sperăm să facem o figură bună”, a declarat Rareş Pop, după meci.

Cu acest prim succes din noul sezon, Rapid a urcat pe locul 6 în campionat, cu 8 puncte în şapte etape. În următoarea rundă, Şumudică şi trupa sa vor juca pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: rapidrares popsuperliga 

viewscnt
Articole similare