You are here:

"Nu se poate aşa ceva". Detaliul care l-a nemulţumit pe Marius Şumudică în Poli Iaşi - Rapid. A ieşit în evidenţă la final, pe teren | FOTO

"Nu se poate aşa ceva". Detaliul care l-a nemulţumit pe Marius Şumudică în Poli Iaşi - Rapid. A ieşit în evidenţă la final, pe teren | FOTOgalerie foto

Rapid

Comentarii

Noul antrenor de la Rapid, Marius Şumudică, a avut o singură nemulţumire, după prima victorie pe banca echipei sale de suflet. La final, pe teren, principalul s-a dus în faţa galeriei, pentru a trăi momentul de bucurie.

Marius Şumudică: "Le-am dat mentalitate de învingători, dar nu se poate aşa ceva"

Rapid Bucureşti a câştigat cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a şaptea din Superliga. A fost prima victorie din acest sezon pentru giuleşteni, însă Marius Şumudică a atras atenţia la final. Antrenorul a trăit cu emoţii, după ce giuleştenii au avut ocazia de a face 3-0, înainte de golul fabulos marcat de Teixiera. 

"O victorie, le mulţumesc băieţilor şi e victoria lor. Le-am dat doar mentalitate de învingători, dar nu se poate aşa ceva. Avem ocazii, am avut să facem 3-0, trebuia să închidem meciul şi am trăit cu emoţii. 

Sunt bucuros, le mulţumesc băieţilor şi le mulţumesc acestor fani veniţi de la Bucureşti şi din toată ţara. Merită şi le dedic această victorie", a declarat Marius Şumudică, pentru Rapid TV. 

La final, Marius Şumudică s-a dus în faţa galeriei şi a oficializat pe teren revenirea la Rapid. El a cântat cu fanii, iar atmosfera s-a schimbat radical faţă de perioada petrecută de Neil Lennon, cel care a primit replica din partea lui Cristi Săpunaru

Marius Şumudică, după prima victorie la Rapid: "Cu siguranţă vom face ceva transferuri"

"Săpunaru a jucat cu inima, cu injecţii, să vedem cum putem să-l recuperăm. Am vreu să-i dau încredere. Dar nu numai lui. Îi iubesc pe toţi jucătorii, sunt copiii mei, suntem o armată, eu sunt căpitanul, dar toţi sunt în inima mea. 

Nu pot juca toţi 26, dar o să le vină rândul tuturor să joace. Cu siguranţă vom face ceva transferuri, dar nu este seara şi momentul propice să vorbim despre lucrul acesta”, a mai spus Marius Şumudică, după Poli Iaşi Rapid, 1-2, în Superliga. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica poli iasi rapid 

viewscnt
Articole similare