You are here:

Rapidiştii l-au enervat pe Mihai Bordeianu pentru ce au făcut la Iaşi! "Pe jos. Şmecheria asta fotbalistică, de asta ne plângem când ajungem în altă parte"

Rapidiştii l-au enervat pe Mihai Bordeianu pentru ce au făcut la Iaşi! "Pe jos. Şmecheria asta fotbalistică, de asta ne plângem când ajungem în altă parte"

Poli Iași

Comentarii

Veteranul de la Poli Iaşi, Mihai Bordeianu (32 de ani), susţine că echipa din Moldova a ieşit cu bine dintr-o serie grea de meciuri, însă s-a arătat nemulţumit de faptul că rapidiştii "au stat pe jos".

Mihai Bordeianu, după Poli Iaşi - Rapid 1-2, în Superliga

Rapid a învins-o pe Poli Iaşi, vineri seara, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Giuleştenii au avut emoţii pe final, după golul Teixeira, însă primul meci al lui Marius Şumudică s-a încheiat cu trei puncte. 

În tabăra lui Poli Iaşi s-a instalat nemulţumirea. Mihai Bordeianu s-a arătat indignat de faptul că rapidiştii au tras de timp, pentru a apăra victoria. 

"A dat Paşcanu cu capul, 1-0 şi prima repriză aşa s-a scris. Nici noi n-am fost la fel de agresivi ca în ultimul meci de acasă cu Dinamo. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar luăm ca atare lucrurile. Urmează o săptămână dificilă, pe drumuri. Sperăm să ne calificăm în Cupa României şi să vedem cum abordăm meciul de la Sibiu apoi.

Ce-i drept, chiar mă gândeam că puteam egala când a scos Jesus mingea aia. Am avut oportunitatea aia prin Tailson, dar portarul lor a fost într-o seară foarte bună şi a scos o minge chiar foarte grea. Per total, ca joc, cred că puteam obţinem mai multe, dar n-avem ce face.

Dacă ne întreba cineva dacă vrem patru puncte după meciurile cu Dinamo, FCSB şi Rapid, cred că toată lumea ar fi spus că e ok, dar la cum au fost jocurile şi cum au decurs partidele, cred că meritam mai mult. Ăsta e rezultatul.

Mihai Bordeianu, supărat de rapidişti: "De asta ne plângem când ajungem în altă parte că e greu"

Ce m-a deranjat foarte mult a fost atitudinea lor, au stat pe jos. Eu cred că o echipă ca Rapid, cu un buget foarte mare, cu un lot de jucători foarte bun, nu are nevoie să vină la Iaşi să facă aşa ceva. Le luăm ca atare... şmecheria asta fotbalistică, de asta ne plângem când ajungem în altă parte că e greu. 

Au câştigat, bravo lor, dar nu aşa! Nu vreau să dezvolt subiectul. Peste o săptămână nu-şi va aduce nimeni aminte cum a câştigat Rapidul la Iaşi. Asta e situaţia", a declarat Mihai Bordeianu, după Poli Iaşi - Rapid 1-2, în Superliga

Afla mai multe despre: mihai bordeianumihai bordeianu poli iasi rapidpoli iasi rapid 

viewscnt
Articole similare