You are here:

"Da". Titularul lui Gică Hagi, de acord să se transfere la FCSB. Gigi Becali l-a cerut pentru cupele europene

"Da". Titularul lui Gică Hagi, de acord să se transfere la FCSB. Gigi Becali l-a cerut pentru cupele europene

FCSB

Comentarii

FCSB a avut ţinte multiple de la Farul Constanţa, după ce lui Gigi Becali i-a atras atenţia fundaşul pe care Gică Hagi se bazează din 2022. Jucătorul şi-a dat acordul pentru transfer, însă detaliile financiare au blocat mutarea.

Gică Hagi a fost aproape să-l piardă pe Mihai Popescu, fundaşul titular de la Farul

Gigi Becali monitorizează constant Superliga, pentru a găsi următorul fotbalist pe care să-l transfere la FCSB, însă nu toate planurile i-au reuşit. Premergător sezonului european, în care campioana României a atacat grupele Champions League, afaceristul a dorit să-l transfere şi pe fundaşul care s-a reinventat sub comanda lui Gică Hagi.

Mihai Popescu a fost pe lista de transferuri a FCSB, iar fundaşul de 31 de ani a recunoscut că plecarea sa a fost pe agenda Farului Constanţa. 

"Au fost discuţii, am aflat din ce am vorbit cu mister (n.r. - Gică Hagi). Mă bucur, pentru că înseamnă că mi-am făcut treaba aici, la echipă. Am ales să rămân la Farul, pentru că am avut continuitate, mister mi-a dat şansa să joc. Şi după accidentare a avut încredere în mine. Îi mulţumesc şi, chiar dacă mai aveam contract un an, am ales să prelungesc, pentru că mă simt bine", a declarat Mihai Popescu. 

Mihai Popescu: "Aş fi mers la FCSB"

În aprilie, Farul şi FCSB s-au pus la masa negocierilor pentru Mihai Popescu. "Marinarii" au cerit 400.000 de euro pentru transfer, însă suma cerută nu a fost pe placul lui Gigi Becali, care a renunţat. 

"Da, am spus-o şi când a apărut în presă despre această ofertă. Sincer, la momentul respectiv nu ştiam detalii, dar aş fi mers (n.r. - la FCSB), ţinând cont că echipele care tind să joace în Europa... FCSB este una dintre ele şi mi-ar fi plăcut să joc în continuare în Europa, cum am făcut-o şi cu Farul. Echipele care tind să se bată la campionat sunt FCSB, Craiova, CFR, noi, dar şi altele care şi-au depus candidatura. 

FCSB e una dintre echipele care se bat pentru campionat şi pot spune că da, aş fi mers acolo cu drag, chiar dacă am jucat în trecut la Dinamo. Sunt jucător profesionist şi lucrul ăsta nu schimbă nimic. Vreau să fac performanţă, chiar dacă am o vârstă înaintată. Acum sunt aici şi vreau să fac performanţă cu Farul, dar pe viitor un transfer ar fi binevenit şi m-aş gândi tot la performanţă", a mai spus fundaşul de la Farul Constanţa, Mihai Popescu. 

  • 84 de meciuri, 3 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Mihai Popescu la Farul Constanţa, unde Gică Hagi l-a utilizat fundaş dreapta, în ultima perioadă. 

Afla mai multe despre: mihai popescumihai popescu farul fcsbfarul fcsb 

viewscnt
Articole similare