You are here:

Marius Şumudică, prima decizie majoră la Rapid! L-a introdus titular pe fotbalistul cu doar 23 de minute în acest sezon. "I-am promis"

Marius Şumudică, prima decizie majoră la Rapid! L-a introdus titular pe fotbalistul cu doar 23 de minute în acest sezon. "I-am promis"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică produce primele schimbări la Rapid, faţă de "era" Neil Lennon. Pentru meciul cu Poli Iaşi, noul antrenor şi-a asumat o schimbare în echipa de start.

Bun pentru Marius Şumudică, după ce Neil Lennon i-a oferit doar 23 de minute. Schimbare importantă pentru Poli Iaşi - Rapid

Poli Iaşi şi Rapid se întâlnesc în Copou, vineri, de la 22:00, în etapa a şaptea din Superliga, live video pe Orangesport.ro.

Abia instalat, Marius Şumudică vrea să-şi impună maniera şi a luat o primă decizie importantă la nivelul liniei cu care o atacă pe Poli Iaşi. 

La Iaşi, Marius Şumudică a ales să mizeze pe o apărare formată de Manea, Săpunaru, Paşcanu şi Braun, iar noutatea este reprezentată de introducerea veteranului de 40 de ani în centrul defensivei. 

Neil Lennon nu a avut încredere în Cristi Săpunaru, care a prins doar 23 de minute în primele şase etape, cât timp nord-irlandezul s-a aflat pe banca tehnică. 

Totuşi, statutul lui Cristi Săpunaru s-a schimbat odată cu sosirea lui Marius Şumudică, cel care l-a introdus titular cu Poli Iaşi şi i-a înmânat banderola de căpitan. 

De altfel, Marius Şumudică anunaţ, încă de zilele trecute, care este planul său cu fotbalistul intrat în istoria clubului Rapid. 

Marius Şumudică l-a mobilizat pe Cristi Săpunaru

"Da, Săpunaru a fost cu mine în Turcia. E mâna mea dreaptă şi i-am promis că în viitor va face parte din stafful meu, dacă-şi doreşte să prindă experienţă. Apoi, dacă-şi doreşte să fie principal, nicio problemă. Aşa s-a întâmplat şi cu cumnatul meu, Bogdan Andone, care a lucrat cu mine şapte ani ca secund.

Cristi Săpunaru e spiritul Rapidului, care indiferent de postura lui dă o energie pozitivă tribunei, jucătorilor. Este jucătorul Cristi Săpunaru pentru mine, să facă eforturi ca echipa să crească şi să ajungă unde îi este locul. Să intre cât mai repede, să joace. Dacă are probleme medicale suportabile, sunt convins că o va face şi cred că a vrut s-o facă şi înainte, dar problemele probabil nu l-au lăsat. Toată suflarea rapidistă are nevoie de Săpunaru.

Nu contează că are 40 de ani. Dacă se va antrena bine, Săpunaru va fi în echipă. Dacă nu va fi bine, nu va fi în echipă", a declarat Marius Şumudică

Afla mai multe despre: marius sumudicacristi sapunaruneil lennonpoli iasi rapid 

viewscnt
Articole similare