You are here:

Răsturnare de situaţie la Rapid! Marius Şumudică îl salvează pe fotbalistul neglijat de Neil Lennon: "Să intre"

Răsturnare de situaţie la Rapid! Marius Şumudică îl salvează pe fotbalistul neglijat de Neil Lennon: "Să intre"

Rapid

Comentarii

Noul antrenor de la Rapid, Marius Şumudică, a vorbit despre unul dintre subiectele sensibile din mandatul lui Neil Lennon în Giuleşti. Sub comanda lui "Şumi", situaţia se schimbă pentru unul dintre jucătorii actuali din lot.

Un fotbalist din lot, "mâna dreaptă" a lui Marius Şumudică la Rapid! Pentru Neil Lennon nu a fost important: "I-am promis asta"

Este perioada schimbărilor la Rapid, care l-a concediat pe Neil Lennon şi căruia i-a achitat 300.000 de euro, pentru a-i împărţi cu stafful. 

Marius Şumudică a vorbit din postura de antrenor la Rapid, iar Dan Şucu a fost pe agenda sa. Principalul a vorbit la superlativ despre acţionar, iar al doilea semnal pentru suporteri a fost tras atunci când a discutat despre situaţia unui jucător din lot. 

Cristi Săpunaru a prins doar 23 de minute în actualul sezon, cu Neil Lennon antrenor, însă situaţia fundaşului central de 40 de ani se va schimba curând. 

Şumudică a transmis că Săpunaru este mâna sa dreaptă şi are planuri pentru el atât pentru actualul sezon, ca jucător, cât şi pentru cariera pe care o va începe curând. 

"Da, Săpunaru a fost cu mine în Turcia. E mâna mea dreaptă şi i-am promis că în viitor va face parte din stafful meu, dacă-şi doreşte să prindă experienţă. Apoi, dacă-şi doreşte să fie principal, nicio problemă. Aşa s-a întâmplat şi cu cumnatul meu, Bogdan Andone, care a lucrat cu mine şapte ani ca secund", a spus noul antrenor de la Rapid

"Şumi" a lăsat de înţeles că se va baza pe căpitan, deşi a admis că apărătorul are câteva probleme medicale. 

"Cristi Săpunaru e spiritul Rapidului, care indiferent de postura lui dă o energie pozitivă tribunei, jucătorilor. Este jucătorul Cristi Săpunaru pentru mine, să facă eforturi ca echipa să crească şi să ajungă unde îi este locul. Să intre cât mai repede, să joace. Dacă are probleme medicale suportabile, sunt convins că o va face şi cred că a vrut s-o facă şi înainte, dar problemele probabil nu l-au lăsat. Toată suflarea rapidistă are nevoie de Săpunaru.

Nu contează că are 40 de ani. Dacă se va antrena bine, Săpunaru va fi în echipă. Dacă nu va fi bine, nu va fi în echipă", a mai spus Marius Şumudică

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidcristi sapunaru rapid 

viewscnt
Articole similare