You are here:

Horaţiu Moldovan, dorit într-un nou campionat. Presa din Italia a numit echipa interesată de portarul român de la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, dorit într-un nou campionat. Presa din Italia a numit echipa interesată de portarul român de la Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan încă îşi aşteaptă şansa pe Wanda Metropolitano. Fostul portar al celor de la Rapid ar putea pleca de la Atletico Madrid în această vară.

Jurnaliştii italieni au numit echipa din Serie B care s-ar fi interesat de serviciile fostului goalkeeper din Giuleşti.

Horaţiu Moldovan, dorit în Serie B

Conform informaţiilor site-ului Tuttomercatoweb, Moldovan este dorit de Palermo, formaţie din Serie B. Portarul titular al celor de la Palermo, Alfred Gomis, s-a accidentat şi va reveni la antrenamente abia în luna ianuarie a anului 2025.

Astfel, fosta grupare din Serie A este în căutarea unui nou portar. Moldovan ar putea deveni coleg la echipa de club cu un alt internaţional român, prezent în lotul "tricolorilor" la EURO 2024, Ionuţ Nedelcearu.

Cei de la Palermo ar fi dezvoltat un interes şi pentru portarul de rezervă al celor de la Inter Milano, Ionuţ Radu, aflat foarte aproape de un transfer la o altă divizionară secundă din Italia, Sassuolo, care a retrogradat în sezonul trecut din Serie A.

Pe parcursul perioadei de presezon, în absenţa lui Jan Oblak, accidentat la EURO 2024 alături de naţionala Sloveniei, Horaţiu Moldovan a evoluat în toate partidele de pregătire.

În prima etapă din La Liga, în faţa celor de la Villareal, experimentatul portar sloven a debutat în noul sezon în partida încheiată cu scorul de 2-2.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridhoratiu moldovanpalermo 

viewscnt
Articole similare