You are here:

Marius Şumudică nu a avut nevoie de el! După Neil Lennon, Rapid a mai anunţat o plecare: "Da"

Marius Şumudică nu a avut nevoie de el! După Neil Lennon, Rapid a mai anunţat o plecare: "Da"

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid, Viorel Moldovan, a oferit ultimele informaţii din Giuleşti, acolo unde antrenor a fost instalat Marius Şumudică. Sosirea lui "Şumi" a dus la a doua plecare notabilă din club, după cea a lui Neil Lennon.

A doua plecare notabilă a zilei de la Rapid! Viorel Moldovan a anunţat încă despărţire, după cea a lui Neil Lennon

Rapid Bucureşti a luat măsuri, după al şaselea meciuri fără victorie în acest sezon. Oficial, Neil Lennon a plecat după doar câteva luni petrecute în România, unde nu a oferit rezultatele aşteptate de vişinii. 

Marius Şumudică a semnat contractul cu Rapid şi a oferit primele cuvinte din calitatea de antrenor al echipei din Superliga, însă sosirea sa a dus şi la despărţirea de interimarul de pe finalul sezonului trecut. 

Viorel Moldovan a transmis că secundul Bogdan Lobonţ părăseşte Giuleştiul odată cu Neil Lennon. Marius Şumudică vine cu propriul staff, iar puţini oameni vor rămâne în continuare, însă printre aceştia nu se numără şi "Pisica". 

"Nici Lobonţ nu rămâne, nu. Şumudică vine cu stafful lui, un staff consistent, cinci oameni în care are încredere. Da, pleacă şi Lobonţ", a anunţat Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

Bogdan Lobonţ, cel care a urmat pe banca Rapidului după îndepărtarea lui Cristiano Bergodi, a antrenat echipa în cinci meciuri, cu un bilanţ negativ: o victorie, o remiză şi trei înfrângeri. 

El a ajuns ca secund în stafful lui Neil Lennon, în momentul instalării în Giuleşti. 

Cum s-a ajuns la decizia de a-l instala pe Marius Şumudică la Rapid

Conducătorul a spus că toate voturile în privinţa înlocuitorului lui Neil Lennon au mers spre Marius Şumudică, cel care era liber de contract după despărţirea de Gaziantep. 

"A fost în unanimitate decizia clubului, e omul potrivit, e un copil al Giuleştiului. Se întoarce acasă, e un antrenor care a avut rezultate şi a făcut performanţe. Mşcă lucrurile în momentele dificile şi sunt convins că vom colabora foarte bine. 

Ne dorim ca Rapid să revină în fruntea clasamentului şi să devină acea echipă respectată. 

Nu am vreo problemă, el activa în calitate de analist. Şi eu am fost în situaţia lui, mi-am exprimat opinia şi nu am ce să-i reproşez. Nu sunt probleme din acest punct de vedere", a mai spus preşedintele de la Rapid, Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica bogdan lobontbogdan lobont rapid 

viewscnt
Articole similare