You are here:

Viorel Moldovan a explicat demiterea lui Neil Lennon de la Rapid: "Nu rezultatele au fost motivul!"

Viorel Moldovan a explicat demiterea lui Neil Lennon de la Rapid: "Nu rezultatele au fost motivul!"

Rapid

Comentarii

Preşedintele celor de la Rapid, Viorel Moldovan, a oferit o explicaţie legată de înlocuirea lui Neil Lennon cu Marius Şumudică, pe banca echipei.

Moldovan a oferit o explicaţie legată de nemulţumirile conducerii la adresa tehnicianului nord-irlandez, Neil Lennon. Preşedintele giuleştenilor este de părere că nu rezultatele au fost cele care au convins membrii conducerii să ia o astfel de decizie, ci jocul îngrijorător al echipei.

Fostul internaţional este convins că Rapid poate arăta mult mai bine sub comanda lui Marius Şumudică, iar jocul echipei sub comanda lui Neil Lennon nu a fost pe placul conducerii din Giuleşti.

Viorel Moldovan: "S-a terminat contractul cu Neil, fiecare merge pe drumul lui. Asta e viaţa"

"Nu rezultatele au fost motivul pentru care Neil Lennon a plecat, ci jocul pe care l-am prestat. Asta e soarta antrenorilor, şi eu am trecut prin astfel de momente, ştiu ce înseamnă. Nu este plăcut şi confortabil atunci când un antrenor pleacă.

Din păcate, nu am putut să realizăm mai mult. Trebuie să oferim mai mult la un club precum Rapid. Sper să ne revenim odată cu instalarea lui Marius Şumudică şi să o luăm de la capăt. S-a terminat contractul cu Neil, fiecare merge pe drumul lui.

Îi mulţumim pentru implicare şi profesionalismul de care a dat dovadă. Ne concentrăm acum pe ceea ce va urma începând de mâine. Sper să reuşim să ne echilibrăm şi să acumulăm puncte în clasament.

Normal că nu-i convine situaţia lui Neil. E supărat, afectat, asta e viaţa. S-a ajuns la un acord în legătură cu rezilierea contractului şi suma de bani", a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: rapidviorel moldovanneil lennonmarius sumudicadan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare