You are here:

Cuvintele pe care Marius Şumudică le-a spus despre Dan Şucu, deşi a fost ocolit până acum: "Nici Copos nu a făcut asta"

Cuvintele pe care Marius Şumudică le-a spus despre Dan Şucu, deşi a fost ocolit până acum: "Nici Copos nu a făcut asta"

Rapid

Comentarii

Noul antrenor de la Rapid, Marius Şumudică, a oferit un interviu clubului, iar el a spus că doreşte să fie campion şi din postura de tehnician. "Şumi" vrea să readucă spectacolul în jurul echipei, iar acţionarii Dan Şucu şi Victor Angelescu au fost incluşi în discursul său.

Marius Şumudică: "Sper să fiu campion şi ca antrenor cu Rapid"

Marţi a fost ziua decisivă la Rapid. Neil Lennon s-a despărţit cu bani încasaţi de Rapid, iar Marius Şumudică a fost instalat ca antrenor în locul nord-irlandezului. 

Viorel Moldovan a anunţat noul obiectiv la Rapid. De asemenea, preşedintele a transmis că s-a produs încă o plecare notabilă de la Rapid, după cea a lui Neil Lennon. 

În seara zilei în care a fost anunţat oficial pe banca Rapidului, Marius Şumudică a oferit un interviu amplu. 

"Cuvintele sunt de prisos, nu pot exprima în cuvinte ce simt sufleteşte în momentul de faţă. E echipa pe care o iubesc, echipa faţă de care sunt dator, pentru că sunt dator să fac lucrurile cum trebuie şi să ieşim din zona în care ne aflăm şi să ducem Rapid acolo unde lumea îl aşteaptă. Sunt aşteptări, nu m-am ferit de aventuri de genul ăsta şi sper să reuşesc. Rapid mi-a dat tot în viaţă ca om, am fost campion cu Rapid, sper să fiu campion şi ca antrenor cu Rapid. 

Timpul e scurt, în două zile jucăm. Nu vreau vreun alibi, nici să iau meritele la un rezultat pozitiv, doar vreau să fac lumea fericită, lumea să nu vină la stadion pentru Şumudică, ci pentru Rapid, pentru spectacolul din tribune, să ne întoarcem la spectacolul din tribune, care vine dintr-un joc bun. Echipa, de la meci la meci, să crească şi să joace un fotbal plăcut ochiului, că de asta are nevoie suporterul giuleştean", a declarat Marius Şumudică, la Rapid TV. 

Marius Şumudică a vorbit la superlativ despre Dan Şucu şi Victor Angelescu

"Şumi" nu are resentimente, după ce Dan Şucu l-a ocolit mereu, atunci când i-a instalat pe Cristiano Bergodi, Adi Mutu sau Neil Lennon. Noul antrenor de la Rapid a avut cuvinte de laudă pentru acţionari. 

"Am spus de când am revenit în România despre domnul Şucu şi domnul Angelescu. Am tot spus, fie ca analist, ca om de fotbal, că aşa oameni care să investească într-o vară patru milioane de euro... Mi se pare o sumă exorbitantă. Nici Copos nu a cheltuit într-o fereastră de transferuri atâţia bani. Oamenii ăştia trebuie aplaudaţi din punctul ăsta de vedere, iar stafful meu, eu şi jucătorii... 

Am antrenat în străinătate şi credeţi-mă că a ajuns peste tot, nu doar în Europa... Ca să-ţi primeşti salariul la zi e un lux, iar Rapidului îi lipseşte doar performanţa. Toţi să înţeleagă că au dat foarte puţin la ce au primit", 

Este un lot echilibrat. Cred că în momentul de faţă o să discut cu cei doi acţionari, cu preşedintele şi stabilim de ce e nevoie. La televizor e una şi pe stadion să vezi doar două meciuri... Nu voi veni să spun că am găsit echipa nepregtătită, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să duc echipa la un nivel şi nu contează trecutul, viitorul le aparţine jucătorilor. Ei au valoare, e al doilea lot şi nu prea sunt cu trafaletul. Sunt datori acestor doi oameni care-şi bagă banii familiei în echipă şi care vor performanţă", a mai spus Marius Şumudică, la câteva ore după ce a fost instalat pe banca tehnică la Rapid. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidmarius sumudica antrenor rapid 

viewscnt
Articole similare