You are here:

"Ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti!". Lumea tenisului a "luat foc" după ce Jannik Sinner a fost exonerat, în urma testării sale pozitive

"Ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti!". Lumea tenisului a "luat foc" după ce Jannik Sinner a fost exonerat, în urma testării sale pozitive

Tenis

Comentarii

Australianul Nick Kyrgios, alături de mai multe personalităţi ale lumii tenisului, au criticat decizia Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) de a-l exonera pe numărul 1 mondial, Jannik Sinner, testat pozitiv de două ori în luna martie.

Numărul 1 mondial, Jannik Sinner, a fost depistat pozitiv de două ori la o substanţă interzisă în martie, în timpul turneului de la Indian Wells, dar a fost exonerat, marţi, de un tribunal independent (ITIA). Nevinovăţia italianului a fost dovedită, deoarece substanţa a intrat în corpul său în urma contaminării de către un membru al echipei medicale.

ITIA a declarat că Sinner nu a avut nicio vină sau neglijenţă pentru două încălcări ale regulilor antidoping în cadrul Programului Anti-Doping în tenis (TADP), după ce a fost depistat pozitiv de două ori pentru clostebol în luna martie.

Decizia luată în privinţa lui Jannik Sinner, criticată aspru de alţi jucători de tenis

"Ridicol - fie că a fost accidental sau planificat. Ai fost testat de două ori cu o substanţă interzisă (steroizi) ... ar trebui să fii suspendat pentru 2 ani. Performanţa ta a fost îmbunătăţită. Crema de masaj... Mda, mişto", a scris Kyrgios pe X.

"Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti", a postat pe X francezul Lucas Pouille, fost număr 10 mondial şi semifinalist de Grand Slam.

Şi canadianul Denis Shapovalov a scris pe această temă: "Nu-mi pot imagina cum se simt acum toţi ceilalţi jucători interzişi pentru substanţe. Reguli diferite pentru jucători diferiţi".

Afla mai multe despre: tenisjannik sinneratpnick kyrgios 

viewscnt
Articole similare