You are here:

"Să-mi spună 'bă, nu mai poţi, stai pe bancă'. De la Iaşi, Cristi Săpunaru i-a dat replica lui Neil Lennon. Anunţ despre accidentarea suferită în Poli - Rapid

"Să-mi spună 'bă, nu mai poţi, stai pe bancă'. De la Iaşi, Cristi Săpunaru i-a dat replica lui Neil Lennon. Anunţ despre accidentarea suferită în Poli - Rapid

Rapid

Comentarii

Căpitanul de la Rapid, Cristian Săpunaru (40 de ani), a oferit primele reacţii după victoria cu Poli Iaşi, scor 2-1, iar în discursul său l-a menţionat şi pe fostul antrenor, Neil Lennon.

Concluziile lui Cristian Săpunaru, după Poli Iaşi - Rapid 1-2, în Superliga

Rapid a câştigat în premieră în acest sezon al Superligii, abia în etapa a şaptea, scor 2-1, cu Poli Iaşi. Giuleştenii au avut emoţii pe final, iar Mihai Bordeianu le-a reproşat un anumit aspect

"Da, şase etape am aşteptat. Şase etape în care am făcut cinci egaluri şi am avut şansă să câştigăm unele meciuri. Iaşi are o echipă bună, care acasă joacă foarte bine şi aţi văzut că vin 8.000 de oameni, cu toate că dacă ar face un stadion mai mare ar fi plin şi atunci. E un oraş frumos şi sper să le schimbe stadionul, ca să vină lumea la meci. 

Am avut trei, patru ocazii mari de a închide jocul, am luat acel gol superb marcat de Teixeira, după care am mai avut o ocazie de gol. E bine că s-a terminat cu bine la sfârşit şi suntem fericiţi pentru cele trei puncte.

Bine nu sunt (n.r. - după ce a ieşit accidentat din meciul cu Poli Iaşi), dar sper să fac tratament săptămâna asta şi să pot să joc cu Craiova. Tendonul şi călcâiul... Am nişte mici probleme sau mari", a spus liderul din teren de la Rapid, Cristian Săpunaru. 

Cristian Săpunaru i-a bătut obrazul lui Neil Lennon: "Când am fost dat la o parte am fost supărat"

Înainte de sosirea lui Marius Şumudică, cel care l-a introdus titular cu Poli Iaşi, Cristi Săpunaru a bifat doar 23 de minute cu Neil Lennon pe bancă. Nord-irlandezul a preferat alţi titulari, apoi căpitanul s-a accidentat. 

"Singura chestie la care mă aşteptam, ţinând cont că eram căpitanul echipei şi îmi ştiam foarte bine toţi colegii, pe cei care au fost sezonul trecut şi pe cei nou-veniţi, era să încep din prima etapă. Să văd dacă nu mai puteam sau dacă era ceva putea să-mi spună <<Bă, nu mai poţi, stai pe bancă>>. Când am fost dat la o parte am fost supărat o etapă, două, după care am discutat. 

M-am accidentat la un meci amical cu echipa de tineret şi după n-am mai putut să joc. A vrut să mă bage cu Sepsi şi n-am putut să intru. Discuţii normale am avut ca între un antrenor şi un jucător, nimic special. 

Mă ştiu cu Marius Şumudică de 20 şi ceva de ani, am fost şi colegi. Mi-a fost antrenor, îl cunosc ca om, ştiu ce caracter are şi ştiu cât de mult iubeşte Rapid. Pentru el şi pentru mine bucuria vieţii e să fim la Rapid. Nu ştiu dacă cineva ne crede sau înţelege, dar am dat orice să fim la Rapid. Rapid avea nevoie de Şumudică şi Şumudică avea nevoie de Rapid", a mai spus Cristi Săpunaru, căpitanul de la Rapid

Afla mai multe despre: cristi sapunarucristi sapunaru rapidpoli iasi rapidneil lennoncristi sapunaru neil lennon 

viewscnt
Articole similare