Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ia mingea şi fă ceva. Stai jumătate de oră cu mâna în cap”. Panduru s-a luat de Ivan după ratarea penalty-ului | EXCLUSIV

”Ia mingea şi fă ceva. Stai jumătate de oră cu mâna în cap”. Panduru s-a luat de Ivan după ratarea penalty-ului | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) s-a făcut de râs la meciul cu FCSB, după ce a ratat incredibil un penalty şi a irosit orice şansă de a reveni în joc pentru echipa sa.

La 0-1 pentru roş-albaştri, oltenii au primit o lovitură controversată de la 11 metri, în urma unui presupus henţ al lui Iulian Cristea, iar căpitanul echipei şi-a asumat responsabilitatea de a bate.

Doar că Andrei Ivan (26 de ani), căpitanul şi golgheterul Universităţii Craiova, a avut o seară neagră în meciul pierdut cu FCSB. Atacantul a ratat mai multe ocazii clare de gol, inclusiv un penalty.

”Ia mingea şi fă ceva. Stai jumătate de oră cu mâna în cap”. Panduru s-a luat de Ivan după ratarea penalty-ului | EXCLUSIV 

Ivan a ratat un penalty important în meciul pierdut de olteni cu FCSB, scor 1-2, în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii.

Execuţia atacantului i-a şocat pe toţi, fiind una foarte modestă! Basarab Panduru nu înţelege nici reacţia lui Ivan, care după ce a ratat penalty-ul a părut extrem de afectat, deşi meciul încă era gata!

”Nu are treabă, pleci, nu pleci, nu intri tu în panică dacaăportarul pleacă într-o parte sau alta. N-am mai văzut la nimeni, niciodată. Nici el nu poate să o explice, deci n-am cum nici eu. Nu ai treabă unde se duce portarul, dai unde vrei.

Ok, gata, ai tras cum ai tras, pune mâna şi fă ceva. Dacă îţi pui mâna în cap nu e în regulă. Dacă tot eşti supărat, pune mâna şi fă ceva, ia mingea, nu sta o jumătate de oră cu mâinile în cap”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 40 de puncte. Universitatea Craiova este pe 4, cu 35 de puncte. Lider este Farul, cu 43 de puncte. Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui Sepsi, iar Universitatea Craiova merge la CFR Cluj.

La fel de supărat a fost şi Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova. Omul de afaceri pur şi simplu a părăsit nervos locul în care a stat în picioare tot meciul.

Sorin Cârţu a mers în vestiar să-l încurajeze pe Andrei Ivan

Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost foarte afectat după ce a ratat acea lovitură de la 11 metri, care ar fi putut să schimbe parcursul partidei.

Sorin Cârţu spune că a simţit nevoia să meagă la vestiar şi să-l încurajeze pe Andrei Ivan, care era în continuare supărat.

Ştefan Târnovanu, sfătuit să nu îşi ia zborul de la FCSB: ”La ora asta nu poate! Mai are nevoie de experienţă” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: andrei ivanuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare