Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, analizat de viitor adversar: ”E un fotbalist excelent. La un meci a avut două penalty-uri. Pe unul l-a executat cu dreptul, pe celălalt cu stângul”

Ianis Hagi, analizat de viitor adversar: ”E un fotbalist excelent. La un meci a avut două penalty-uri. Pe unul l-a executat cu dreptul, pe celălalt cu stângul”
Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) a fost lăudat de unul dintre foştii săi colegi din Belgia şi viitor adversar la Campionatul European din Germania.

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători în calificarea naţionalei României la EURO 2024.

Acolo, la turneul final din Germania, tricolorii vor întâlni reprezentativele din Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda / Bosnia – Ucraina).

”Înainte de tragere i-am scris lui Ianis că poate ne vom vedea la EURO”

Iar mijlocaşul celor de la Alaves a fost analizat de un viitor adversar, Patrik Hrosovsky, component al naţionalei Slovaciei.

Ianis Hagi şi Hrosovsky au fost pentru o scurtă perioadă colegi la Genk, în Belgia, astfel că internaţionalul slovac a vorbit despre jucătorul României.

”La Genk am fost coleg o scurtă perioadă cu Ianis Hagi, fiul faimosului Gheorghe, care este un jucător important la echipa lor naţională. Înainte de tragere i-am scris lui Ianis că poate ne vom vedea la EURO şi vom juca unul împotriva celuilalt.

Cred că şi românii au o echipă interesantă. Probabil că Ianis nu este la fel de bun precum tatăl său, care a ridicat foarte sus standardele şi e foarte greu de depăşit. Totuşi, Ianis e un mare talent şi se vede că a luat multe de la tatăl său.

E un fotbalist excelent. Îmi amintesc că la un meci a avut două penalty-uri. Pe unul l-a executat cu dreptul, pe celălalt cu stângul, iar ambele au fost transformate”, a declarat Hrosovsky, conform sport.aktuality.sk.

În vârstă de 31 de ani, Patrik Hrosovsky are 53 de meciuri în naţionala Slovaciei, iar în prezent este cotat la cinci milioane de euro.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalastranieriianis hagieuro 2024 

viewscnt
Articole similare