Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, sub lupa unuia dintre secunzii lui Steven Gerrard. "Devine un bărbat! În următorii 2-3 ani va fi complet pregătit"

Ianis Hagi, sub lupa unuia dintre secunzii lui Steven Gerrard. "Devine un bărbat! În următorii 2-3 ani va fi complet pregătit"

Fotbal

Comentarii

Unul dintre secunzii lui Steven Gerrard, Michael Beale, a vorbit pentru Goal.com, despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers şi despre calităţile fotbalistului român.

Englezul Michael Beale este unul dintre secunzii lui Steven Gerrard, la FC Rangers. Acesta a început antrenoratul la academia celor de la Chelsea Londra, apoi a mai trecut pe la Sao Paolo, unde a fost secundul lui Rogeri Ceni, dar şi pe la Liverpool.

Acum, postura lui Michael Beale este una extrem de delicată. Este nevoit să se ocupe de pregătirea individuală a fotbalistului român, Ianis Hagi, dar şi a altor jucători de la Rangers. 

Strategia celor de la FC Rangers, pe termen mediu şi lung, este încercarea de a cumpăra jucători tineri, cu potenţial, cum este românul Ianis Hagi, la un preţ accesibil. Aşa cum recunoaşte şi Beale, Rangers a conştientizat talentul românului şi va încerca să îl convingă pe fotbalist să rămână în Scoţia.

"Avem optiunea de a-l cumpăra, iar Ianis îşi doreşte să rămână aici. Devine bărbat. Este un talent deosebit, cu o tehnică grozavă, atât cu dreptul cât şi cu stângul. Are ochi pentru pasă. Are momente de magie în el. Se poate observa că îi curge talent prin vene. Cred că în următorii doi, trei ani, va putea fi fizic la nivelul lui Ryan Kent sau Joe Aribo. Atunci va un jucător complet pregătit. Unde va fi mental? Mintea lui recepţionează, vede un dribling, interpretează tactica şi se foloseşte de mingile potrivite. Sunt încântat să lucrez mai mult cu el. Poate face ce vrea în joc. Este vorba de găsirea unui club potrivit pentru el, iar eu cred că noi suntem acela", a declarat Beale.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare