Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iată câte etape de suspendare primeşti dacă BAŢI UN ARBITRU pe un teren de fotbal din România

Iată câte etape de suspendare primeşti dacă BAŢI UN ARBITRU pe un teren de fotbal din România

Fotbal

Comentarii

Weekend-ul trecut, un episod extrem de trist a avut loc pe un teren de fotbal din România, când arbitrul şi jandarmii aflaţi la meci să stabilească ordinea au fost bătuţi de jucătorii şi fanii echipei gazdă

După aceste incidente, de la partida dintre Unirea Săraţeni şi Progresul Sfântul Gheorghe, din cadrul Ligii a V-a, Seria a II-a, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Ialomiţa a convocat o şedinţă de urgenţă pentru a stabili sancţiunile.

Astfel, dacă degajezi balonul în plină figură arbitrului şi îi dai şi un picior în stomac, primeşti doar 24 de etape de suspendare şi o amendă de 800 de lei. Ai 24 de etape la dispoziţie să te antrenzi pentru următorul arbitru care-ţi iese în cale. Cei 800 de lei nu-s pagubă mare. E perioada campaniilor de recoltare a cerealelor, iese banul în Câmpia Română. Deci, nu-i mare pagubă pentru Viorel Tache, de la Unirea Sărăţeni, bătăuş de meserie.

Clubul, Unirea Sărăţeni, care şi-a încurajat fanii să le deplaseze mandibulele jandarmilor aflaţi la meci, au primit şi ei interzicerea dreptului de organiza a jocurilor pe teren propriu pentru 10 etape şi o amendă de 3000 de lei. Suspendarea ca suspendarea, însă amenda ustură tare la bugetul oamenilor care se implică financiar acolo, primarul sau ăl mai bogat din sat.

Scene revoltătoare pe un teren de fotbal din România! 

Dumincă, în minutul 84 al partidei, centralul partidei a acordat o lovitură liberă directă în favoarea echipei oaspete, decizie care i-a scos din minţi pe jucătorii gazdelor.

Unul dintre jucători a luat mingea şi a degajat-o în plină figură arbitrului de centru. Acesta i-a acordat al doilea cartonaş galben, însă nici acest lucru nu l-a potolit pe agresor. S-a înfuriat şi mai tare şi l-a lovit cu piciorul în burtă pe arbitru, care, respectând regulamentul, a pus capăt partidei.

Departe să fi scăpat şi de belele. Incidentele au continuat şi după fluierul de final al acestuia. Trei jandarmi care erau prezenţi la meci pentru a asigura ordinea publică la eveniment au fost şi eu bătuţi bine de suporterii gazdelor. Potrivit jucătorilor aflaţi pe teren, unul dintre jandarmi s-a ales cu maxilarul rupt, după ploaia de lovituri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare