Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl au antrenor pe tatăl meu, care a demonstrat atâtea în ultimii 10 ani". Temerea lui Ianis Hagi după ce a văzut Farul Constanţa pe primul loc în Superligă

"Îl au antrenor pe tatăl meu, care a demonstrat atâtea în ultimii 10 ani". Temerea lui Ianis Hagi după ce a văzut Farul Constanţa pe primul loc în Superligă

Farul Constanța

Comentarii

Mijlocaşul lui Rangers, Ianis Hagi, a vorbit despre echipa antrenată de Gică Hagi, Farul Constanţa, care conduce în Superligă. De asemenea, tricolorul a oferit ultimele detalii şi despre accidentarea sa.

Ianis Hagi, despre Farul Constanţa

Favoritele dinaintea sezonului la câştigarea titlului în Superligă, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, au început greu sezon, iar Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au profitat. Prin jocul bun şi victoriile consecutive au urcat pe primele două locuri din clasament, cu 33 de puncte, respectiv 28 de puncte. 

Ianis Hagi consideră că Farul Constanţa are un lot bun, iar prezenţa lui Gică Hagi pe banca tehnică reprezintă un avantaj pentru obiectivele setate la malul mării. Totuşi, fotbalistul lui Rangers se gândeşte atât la înjumătăţire, cât şi la parcursul lung şi dificil pe care "Regele" îl are spre un nou titlu de campion al României. 

"Sunt 14 etape. E adevărat că e o echipă foarte bună, cu jucători talentaţi care au demonstrat. Unii dintre ei au avut ghinion cu accidentările, alţii s-au întors din străintate acasă. Sunt jucători de naţională, îl au antrenor pe tatăl meu, care a demonstrat atâtea în ultimii 10 ani ca să câştige trofee. 

Sunt 14 etape, e greu, întră în play-off, unde deja s-au înjumătăţit punctele. Este foarte greu să te menţii, să iei un campionat. Şţiu ce înseamnă să te lupţi pentru un campionat din prima până în ultima etapă. Până la urmă se pot întâmpla multe, dar sunt acolo", a declarat Ianis Hagi, care e pregătit să revină pe teren pentru Rangers, după accidentarea gravă de la începutul acestui an. 

"Sunt bine, sunt bine. Este o accidentare între nouă şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme. Încă nu am făcut nouă luni de la operaţie, sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt şi nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente când stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să accepţi. 

Este o accidentare fizică, dar părerea mea e că este o accidentare mai mult mentală, decât fizică şi sunt bine mental. Sunt într-un loc foarte bun, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult. Au trecut nouă luni cum am spus şi nu mai am mult până să îmi revin, deci totul este bine", a adăugat Ianis Hagi. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagifarul constantarangersaccidentare ianis hagi 

viewscnt
Articole similare