Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl luăm". Becali a anunţat un transfer la FCSB: îi schimbă postul jucătorului!

"Îl luăm". Becali a anunţat un transfer la FCSB: îi schimbă postul jucătorului!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a anunţat încă un transfer la FCSB. Ionuţ Burnea (29 de ani) de la CS Mioveni a intrat în atenţia patronului FCSB, care a spus că e gata să-l transfere şi să-i schimbe postul. Gigi Becali vrea ca Ionuţ Burnea să joace fundaş central la FCSB.

Gigi Becali vrea să mai facă un transfer la FCSB şi doreşte un fotbalist căruia vrea să-i schimbe postul. Ionuţ Burnea a intrat în atenţia lui Gigi Becali după meciul CS Mioveni - FCSB 1-1, în care a reuşit să-i "ia ochii" patronului de la FCSB.

"Îl luăm". Becali a anunţat un transfer la FCSB: îi schimbă postul jucătorului!

Ionuţ Burnea este jucătorul ochit de Gigi Becali în remiza, 1-1 de pe terenul argeşenilor. Omul de afaceri din Pipera l-a remarcat pe Burnea şi a anunţat că e gata să-l transfere la FCSB, dar vrea să-i schimbe postul de bază. Ionuţ Burnea este fundaş stânga, dar Becali vrea ca el să joace fundaş central la FCSB.

Gigi Becali îşi doreşte de mai multe vreme, chiar şi după ce l-a luat pe Vinicius liber de contract, un fundaş central cu o lovitură bună de cap, care să conteze la fazele fixe, atât defensive, cât şi ofensive. FCSB îl poate tranfera pe Ionuţ Burnea la vară, deoarece perioada de mercato s-a închis.

"Mi-a plăcut acum fundaşul central de la Mioveni. Unul înalt, român, am uitat cum îl cheamă. Are şi nume reprezentativ românesc. Burnea, da, bravo! Joacă în stânga? O să-l luăm şi-l facem fundaş central! Merge şi atacant dacă e înalt şi dă cu capul", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Ionuţ Burnea a fost transferat de CS Mioveni în 2017, de la Tărlungeni, liber de contract. În CV-ul său, Burnea o are şi pe marea rivală a FCSB, Dinamo. Fotbalistul a jucat la echipa a doua a "câinilor", iar apoi a mai trecut pe la Ştefăneşti, Costuleni, Concordia Chiajna 2 şi Tărlungeni, de unde a ajuns la CS Mioveni.

Fundaşul are şi o selecţie în naţionala U21 a României, în 2012, într-un amical cu Cehia, în care a jucat două minute.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Burnea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 20 de meciuri jucat Ionuţ Burnea în acest sezon, în toate competiţiile, alături de CS Mioveni

Afla mai multe despre: gigi becali transfer ionut burneaionut burnea transfer fcsbgigi becali ionut burneaionut burnea gigi becaliionut burnea transfer gigi becaliionut burnea transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare