Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ştii pe Andrei Ionescu? VIDEO | Cum arată acum şi ce mai face fosta ”perlă” a FCSB-ului. S-a retras la doar 33 de ani

Îl mai ştii pe Andrei Ionescu? VIDEO | Cum arată acum şi ce mai face fosta ”perlă” a FCSB-ului. S-a retras la doar 33 de ani

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Ionescu, fostă mare speranţă a Craiovei şi a FCSB-ului, s-a retras din fotbal la doar 33 de ani.

Andrei Ionescu a fost una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. Şcolit pentru o scurtă perioadă la PSV Eindhoven, ”Micul Balaci” a început să iasă în evidenţă la FC U Craiova, când nici măcar nu împlinise vârsta majoratului.

Ajuns la 34 de ani, Andrei Ionescu s-a retras deja de aproape un an şi acum se concentrează pe alte activităţi.

Cum arată şi ce mai face Andrei Ionescu, ”perla” lui Gigi Becali

La vârsta de 21 de ani, Andrei Ionescu a fost transferat de FCSB, după ce Gigi Becali i-a plătiti 800.000 de euro lui Adrian Mititelu şi cariera lui părea pe drumul cel bun.

Andrei Ionescu a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale, impresiona prin tehnică şi viziune, însă n-a reuşit niciodată să devină jucătorul pe care mulţi îl aşteptau. De altfel, Gigi Becali spera să-l vândă pe milioane de euro, dar l-a lăsat până la urmă să plece liber de contract.

În 2011, după o serie de aventuri, s-a despărţit de FCSB şi s-a transferat la Royal Antwerp, apoi la Ferencvaros, Nafta-Al Basra (Irak), FC Eindhoven, ASIL Lysi (Cipru), FC Voluntari, Aizawl FC (India), din nou FC Voluntari şi Metaloglobus, de unde s-a retras în vara lui 2021.

Acum, Andrei Ionescu pare mult mai matur şi încearcă să-şi construiască o carieră în antrenorat. Prezent la turneul caritabil organizat de Asociația Casa Bună, Andrei Ionescu a oferit câteva detalii despre ce face în prezent:

”Sigur, nu l-am mai văzut pe Mirel (n.r. şi Mirel Rădoi a participat la turneul caritabil) de ceva timp şi îi urez succes. Sunt mândru că l-am avut coleg şi sunt mândru de tot ceea ce a realizat. Părerea mea este că e un antrenor foarte bun şi îi urez multă baftă.

Eram mai mulţi tineri în vestiar şi noi l-am privit ca pe un lider adevărat, atât în teren, cât şi în afară. Era tot timpul alături şi am avut multe de învăţat de-a lungul timpului de la el

(Cum este viaţa după fotbal?) E o prăpastie, să zic aşa. Faci fotbal mult timp, după care trebuie să o iei uşor pe altă direcţie. Acum să vedem ce-mi va rezerva viitorul... şi cu antrenoratul, şi cu cele de pe lângă..

Încă nu sunt decis ce urmează, m-am lăsat de curând, dar privesc înainte cu încredere. (n.r. despre meseria de antrenor) Este total diferit. Una este să fii fotbalist, alta este să fii antrenor.

Atunci când joci te gândeşti la tine şi la coechipieri, când eşti antrenor te gândeşti mai întâi la echipă şi apoi la tine. Ar trebui să vezi din altă perspectivă, din alt unghi. Sunt multe de studiat, sunt multe metode, este o chesti mai complexă. Pas cu pas, dacă te implici şi eşti serios, cred că poţi să realizezi ceva”, a declarat Andrei Ionescu.

Afla mai multe despre: andrei ionescu 

viewscnt
Articole similare