You are here:

”Îl vor curăţa!” Antrenorul din Superliga este pe ”făraş”! Jucătorii, acuzaţi că l-au lucrat pe tehnician: ”E logic”

”Îl vor curăţa!” Antrenorul din Superliga este pe ”făraş”! Jucătorii, acuzaţi că l-au lucrat pe tehnician: ”E logic”

Superliga

Comentarii

Sepsi continuă să piardă din elanul cu care a început Superliga şi a ajuns la a treia înfrângere consecutivă, de această dată în faţa nou-promovatei Unirea Slobozia, 0-1 pe teren prorpiu.

După un nou meci lamentabil făcut de elevii lui Bernd Storck, Emil Grădinescu şi Cosmin Băleanu au început să-şi pună semne de întrebare legate la viitorul antrenorului neamţ pe banca lui Sepsi.

Cei doi experţi sunt de părere că jucătorii îl ”lucrează” pe tehnician, cel mai probabil ca urmare a deciziilor pe care acesta le-a luat înaintea partidei cu Universitatea Cluj, dar şi pentru declaraţiile tăioase de după meciul pierdut cu ”Şepcile Roşii”.

Storck are zilele numărate la Sepsi! Neamţul, lucrat de jucători?!

Bernd Storck i-a exclus pe Niczuly şi Ninaj din lot înaintea jocului cu ”U” Cluj, după un conflict apărut între cei doi jucători la un antrenament. După dezastrul de pe Cluj Arena, Storck a atras atenţia asupra faptului că regulile sale nu au fost respectate.

Cosmin Băleanu: (n.r. Sepsi) Nu a avut nicio ocazie in tot meciul. Nu pot să îmi imaginez, să nu îţi creezi o singură ocazie, cu tot respectul, contra Slobozia. Nu au jucat nimic

Emil Grădinescu: Sepsi a jucat în lehamite, e clar vor să îl cureţe pe Storck şi îl vor curăţa, pentru că este mult mai logic pentru Dioszegi să schimbe antrenorul decât echipa.

Cosmin Băleanu: Nu ştiu ce s-a putut întâmpla. Sepsi nu este aici. E o bănuială (n.r. că l-au lucrat jucătorii pe Storck), dar care are nişte explicaţii. Apar problemele astea cu jucătorii pe care le-a recunoscut antrenorul.

Bernd Storck este antrenorul lui Sepsi din decembrie 2023. În următoarea etapă, echipa patronată de Laszlo Dioszegi se va deplasa la Galaţi, pentru duelul cu Oţelul.

 

Afla mai multe despre: sepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare