Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase i-a găsit rapid echipă lui Marius Şumudică după ce acesta a fost demis de CFR: ”Aoleu!” :)

Ilie Năstase i-a găsit rapid echipă lui Marius Şumudică după ce acesta a fost demis de CFR: ”Aoleu!” :)

CFR Cluj

Comentarii

Ilie Năstase a declarat amuzat că ştie unde va antrena Marius Şumudică după ce se va despărţi oficial de CFR Cluj.

Neluţu Varga s-a decis să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu după ce campioana României a pierdut cu 1-6 la general în faţa celor de la Steaua Roşie, în play-off-ul Europa League.

Şumudică încă nu s-a despărţit oficial de CFR Cluj, dar Ilie Năstase spune amuzat că ştie care este următoarea echipă pe care antrenorul în vârstă de 50 de ani o va pregăti.

Care ar putea fi următoarea echipă pe care o va antrena Marius Şumudică. Năstase: ”N-am ştiut că a fost demis”

Ilie Năstase nu este la curent cu tot scandalul de la CFR Cluj, unde Marius Şumudică a aflat din presă că a fost demis.

Primul lider ATP din istoria tenisului s-a gândit însă rapid la următoarea echipă la care Marius Şumudică ar putea antrena: ”L-au dat afară? Nu ştiam, aoleu. Habar n-aveam. Se duce la Rapid”, a spus amuzat Ilie Năstase.

De altfel, Marius Şumudică şi-ar fi dorit încă de la începutul sezonului să meargă să antreneze la echipa sa de suflet, dar şefii Rapidului au decis să meargă în continuare pe mâna lui Mihai Iosif.

A fost o decizie inspirată luată de şefii echipei din Giuleşti. Rapid are un început spectaculos de sezon, cu 16 puncte acumulate în primele 6 etape, nicio înfrângere şi niciun gol primit.

Visul lui Şumudică este să ia titlul cu Rapid

Unul dintre cei mai mari rapidişti, Marius Şumudică a spus, într-un interviu acordat în luna martie a acestui an, că marele său vis ca antrenor este să câştige un titlu cu echipa sa de suflet:

”Bine, dacă s-a întors Şumudică asta nu înseamnă neapărat că Rapidul a luat campionatul. Dar în momentul în care se va întoarce Şumudică, se va întoarce cu un preşedinte puternic şi dacă vom avea sprijin financiar pentru a crea o echipă ok, cu siguranţă Şumudică se va bate la titlu cu Rapid.

Şi îmi doresc enorm, este ceea ce îmi mai doresc în fotbal. Este ultimul lucru pe care vreau să îl realizez în fotbal, sincer spun. Acum, am 50 de ani, din punct de vedere material sunt ok, nu am niciun fel de problemă.

Mental sunt ok. Îmi mai doresc să fac performanţă, dar cea mai mare performanţă pe care mi-aş dori să o realizez, şi atunci sufleteşte ar fi împlinit, este să ridic trofeul de campion din postura de antrenor al Rapidului şi o s-o fac. Este ţelul meu în viaţă şi voi ajunge să fac lucrul ăsta”, a spus Şumudică, în martie 2021.

Afla mai multe despre: ilie nastase 

viewscnt
Articole similare