Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini emoţionante în Turcia. Un tricou cu Alexandru Maxim a fost găsit sub dărâmăturile cauzate de cutremur. Ce a postat românul

Imagini emoţionante în Turcia. Un tricou cu Alexandru Maxim a fost găsit sub dărâmăturile cauzate de cutremur. Ce a postat românulgalerie foto
Comentarii

Alexandru Maxim (32 de ani) a postat pe reţelele de socializare o imagine terifiantă, după cutremurul ce a lovit Turcia şi Siria

Mijlocaşul român a postat pe Instagram o imagine, în care un tricou, cu numele său pe spate, a fost găsit sub ruinele, lăsate în urmă de cutremurul ce a lovit Turcia şi Siria. Din fericire, mijlocaşul român nu a fost afectat de acest dezastru, datorită faptului că se afla în Germania, pe şase februarie, ziua în care a avut loc cutremurul.

Mijlocaşul lui Gaziantep a ales să petreacă zilele libere, de după meciul cu Atanlyaspor, în Stuttgart, oraş în care a locuit timp de patru ani. 

Cutremurul din Turica şi Siria a făcut peste 12.000 de victime

Printre persoanele ce şi-au pierdut viaţa, se numără şi Eyup Turkaslan, fostul elev al lui Marius Şumudică. Cei doi au colaborat, în perioada în care Şumudică a fost antrenorul lui Yeni Malatyaspor. Seismul a avut o magnitutdine de 7,8 pe scara Richter şi a fost cel mai mare cutremur din istorie.

Printre persoanele afectat de cutremur se numără şi Christian Atsu. Mijlocaşul lui Hatayaspor a fost găsit sub dărâmături şi transportat la spital, cu probleme la piciorul drept.

Maxim joacă la Gaziantep din 2020 şi este cotat de Transfermarkt la 3.5000.000 de euro. Mijlocaşul a marcat patru goluri şi a livrat şase pase decisive în 21 de partide jucate, în acest sezon în Superliga Turciei. Următorul meci al echipei sale va fi pe 20 februarie, contra liderului, Galatasaray.

 

 

Afla mai multe despre: maximgaziantep 

viewscnt
Articole similare